Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Argh! Kulaklarım çınlıyor ne yapıcam ?

Predator

Öne çıkan mesajlar

Bugün bi stüdyo yapalım dedik. Biraz gaza gelme sonucu ciğerlerim patlayana kadar böğürüp elimdeki gitara asılıp kolonların önünde durmam sonucu öğleden beli kulaklarım çınlıyor . En son Pentagram konserinde olmuştu böyle ama bu daha feci oldu nasıl geçer ne yapcam işkence gibi !

Tek korkum kalıcı bi hasara sebep olması ? Olur mu acep ? Zaten eskiden yüksek sesle müzik dinlemekten hafif bi duyma sorunum var artmasın bide.[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki :
Paticik bana karı bul lan Allahsız !!!
Sosyal ağlarda paylaş

kalıcı hasar olmaz sanırım yoksa konserlerde falan hep sağır olur kalırdı insanalar:) ama 3 4 gün devam ederse doktora görün

bende sabit kulak çınlaması var tedavisi yok sürekli duyuyorum ben o sesi konuşan kimseyi anlıyamıyorum hali ile bide benim halimi düşün[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

valla çook yüksek diil sesden olan kadar ama sürekli olarak kısık halde olunca delirtiyoo sonra normale dönüyorsun[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

ben yüksek sesle müzik dinlemekten artık olmayan sesler duyuyorum.mesela kapı çalıyo zannediyorum gidiyorum kapıya falan bakıyorum.Yada birisinin bana seslendiğni zannediyorum....Yüksek ses çok zararlı..zaten pentagram konseri tam sağır etmişti beni ama süferdi..[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 09 Eylül 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

düzelmez benim konser sonraları en az 28-36 saat arası çınlar kulağım...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

benim 1 senedir her hafta sonu srtüdyoları konserler vs sayesinde kulaklarımda kalıcı çınlama oluştu hep var artık.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

ben gitaristim :lol:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...