fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Masakari said: fede said: niye ıslattınız lan bu hamburgerleri Ne yapsın hamburger , beni gördü ıslandı. ne biçim espri lan bu
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 içersin içersin ondan sonra istiklalin başına gelip (özellikle soğuk havada) alırsın 2 tane ıslak, sıkarsın mayonez. Midene iner böyle sıcak sıcak oturur mmmmmm delişısssss
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fede said: Masakari said: fede said: niye ıslattınız lan bu hamburgerleri Ne yapsın hamburger , beni gördü ıslandı. ne biçim espri lan bu nimet içerikli cinse espri
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 nomsaR said: fede said: Masakari said: fede said: niye ıslattınız lan bu hamburgerleri Ne yapsın hamburger , beni gördü ıslandı. ne biçim espri lan bu nimet içerikli cinse espri bu da typolu espri açıklaması
freemaniacss Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 migrostan önce yeni açılan egs park,best buya açıldı,haberiniz olsun ıslak hamburgerci.burger king in solunda hemen
Öne çıkan mesajlar