Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Files yeni yayin doneminden nasibini aldi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cnbc-e yeni yayin doneminde x-files in 21:00 da pazartesi gunleri tek bolum olarak yayinlanacagini aciklami$ $imdi gordum nedir bu ya of bidaha izlemem tahminen cok merak ettigim 5. sezon 2 yil sonra falan gelir artik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Bence yazık ediyorlardı x-files gibi bir diziyi her gün yayınlayarak. İyi olmadı tabi ama kanal yöneticisi olsam ben de böyle yaparıdım :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ya her akşam iyiydi nie böle oldu :([signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Offf ya yapma be.
Tüh ya negüzel izliyoduk her akşam her akşam yaaa
öffff banane ya ben her aksam ızlemek ıstıom 1 hafta bekleyemem ben kardesım yaaaaa[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Haftasonları cumartesi-Pazar saat 21.00 şahane olurdu[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
ya x-files'i seviyosaniz zaten kacirmassiniz bana hafta ici hergun 12 diyince cat butun olaylari birakir televizyona kitlenirdim haftada 1 cok igrenc bir olay ya off =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Çok güzel bitti :D

Krycek'in nükleer bi silo'da hapis kaldığını bi de onun içindeki uzaylının gemisine döndüğünü hatırlıyorum. Bizimkiler herzamanki gibi olayı tam çözücekken sigaralı amcamız gelmiş bunları yakalyıp götürmüştü. Daha detaylı anlatırsa bi arkadaş adha iyi anlarsın.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
Hayır Pazartesi degıl Pazar Gunleri,

Kendımı sartlandırmısım baslıcak 9da diye bi baktım cnbce.comdan yok!

pazar gunleri tek bolum haftada

lanet olsun.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
off bari 2x olsaymış ya[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
cnbce de de suc yok P: o kadar dizi yayina sokunca adamlar napsin p:
iyi olmush iyi.. her gün eve kitlenioduk dizi izlicez die p:[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
ya tabii kötü olmuş haftada bir ama geniş vadede bakınca iyi aslında. sonuçda eskimeyecek kolay kolay. gerçi x-files hergün 2kere olsada eskimeyecek bir olay ama. neyse. daha heycanlı böyle[signature][hline]I have no options left again.
Mesaj tarihi:
Voic3 neyi kaçırdın bugun carsamba Pazar gunuydu x-files. Ayrıca zaten tekrar verdiler bi oncekı haftayı.
Sımdı bu pazar yenı bolum gelyıo olması lazım.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
evet pazartesi yoktu x files bneim yanli$im ama pazar gunleri cok renklenicek yahu 21:00 angel 22:00 x files 23:00 24[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 08 Eylül 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
p.tesi gününe sınav koyan hocanın.... diye şimdiden başlamak mı gerekiyo ne:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
  • Yeni Oluştur...