Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Cnbc-e yeni yayin doneminde x-files in 21:00 da pazartesi gunleri tek bolum olarak yayinlanacagini aciklami$ $imdi gordum nedir bu ya of bidaha izlemem tahminen cok merak ettigim 5. sezon 2 yil sonra falan gelir artik[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya bizi düşünenmi var pöff. Zaten dersana şu bu bu sene balans gitti[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bence yazık ediyorlardı x-files gibi bir diziyi her gün yayınlayarak. İyi olmadı tabi ama kanal yöneticisi olsam ben de böyle yaparıdım :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 cok iyi olmus. kacirdim, izleyemedim, neler oldu derdi olmayacak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 orda olamaacağım için pek izleyemiyorum artık, ama kötü yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya her akşam iyiydi nie böle oldu :([signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 harbi he , her ak$am sıkıntıdan izlerdik arkada$larla.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Sıkıntıdan mı ? Çarpılırsınız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Offf ya yapma be. Tüh ya negüzel izliyoduk her akşam her akşam yaaa öffff banane ya ben her aksam ızlemek ıstıom 1 hafta bekleyemem ben kardesım yaaaaa[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Haftasonları cumartesi-Pazar saat 21.00 şahane olurdu[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya x-files'i seviyosaniz zaten kacirmassiniz bana hafta ici hergun 12 diyince cat butun olaylari birakir televizyona kitlenirdim haftada 1 cok igrenc bir olay ya off =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ajan Mulders ile Scully'yi rüyanızda izlersiniz artık her akşam :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şu Krycek meselesi nasıl bitti bileniniz var mı?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Çok güzel bitti :D Krycek'in nükleer bi silo'da hapis kaldığını bi de onun içindeki uzaylının gemisine döndüğünü hatırlıyorum. Bizimkiler herzamanki gibi olayı tam çözücekken sigaralı amcamız gelmiş bunları yakalyıp götürmüştü. Daha detaylı anlatırsa bi arkadaş adha iyi anlarsın.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Hayır Pazartesi degıl Pazar Gunleri, Kendımı sartlandırmısım baslıcak 9da diye bi baktım cnbce.comdan yok! pazar gunleri tek bolum haftada lanet olsun.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hmm ben pazartesi diye biliyodum demekki pazarmi$ kusura bakmayin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 off bari 2x olsaymış ya[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 cnbce de de suc yok P: o kadar dizi yayina sokunca adamlar napsin p: iyi olmush iyi.. her gün eve kitlenioduk dizi izlicez die p:[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ya tabii kötü olmuş haftada bir ama geniş vadede bakınca iyi aslında. sonuçda eskimeyecek kolay kolay. gerçi x-files hergün 2kere olsada eskimeyecek bir olay ama. neyse. daha heycanlı böyle[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Voic3 neyi kaçırdın bugun carsamba Pazar gunuydu x-files. Ayrıca zaten tekrar verdiler bi oncekı haftayı. Sımdı bu pazar yenı bolum gelyıo olması lazım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 evet pazartesi yoktu x files bneim yanli$im ama pazar gunleri cok renklenicek yahu 21:00 angel 22:00 x files 23:00 24[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 08 Eylül 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 p.tesi gününe sınav koyan hocanın.... diye şimdiden başlamak mı gerekiyo ne:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar