hiposin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 anlarsın beni bende anlarım seni yedin mi sen boylesini çok severim künefeyi ----------------------------- anlarsın onu o da seni anlar seversiniz hayatı çok severim künefeyi ----------------------------- anladım hayatın tadını tatlıymış meğer peyniri de güzel olunca çok severim künefeyi şiir yazmaya yeni başladım iyi olduğumu düşünüyorum yorumlarınız değerlendirilicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 anlamaya çalışıyorum seni anlarmısın ki beni yemedim ben boylesini anladım künefeyi sevmeyi anlar mıyım onu o da beni anlar mı sevmek istiyorum hayatı çok sevdim künefeyi anladım hayatın tadını tatlıymış meğer peyniri de güzel olunca çok severim künefeyi üç nokta bırakan arkadaşa da burdan selam çakıyorum. iyi gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 dattebayo said: anlamaya çalışıyorum seni anlarmısın ki seni yemedim ben boylesini anladım künefeyi sevmeyi anlar mıyım onu o da beni anlar mı sevmek istiyorum hayatı çok sevdim künefeyi anladım hayatın tadını tatlıymış meğer peyniri de güzel olunca çok severim künefeyi sende seviyomuşsun künefeyi kenkx :) yorumunuz dğerelendirildi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazan dibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 aşk bir vişne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar