Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 cok hosuma giden bir alet bu, yazin cikacak acik ara uzerindeki OS sanirim en iyi cep telefonu isletim sistemi. birazcik marketi dolsa super olacak ama cikarsa bir bakacagim sanirim. izledigim videolarda gercekten basarili gorunuyor. web-os desen zaten mukemmel bir os ama destek cok az. :( http://www.gsmarena.com/hp_pre_3-3770.php http://www.palm.com/us/products/phones/pre3/ http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/hp-pre-3-00.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 benimde çok hoşuma gidiyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bir önceki Pre'yi denemiştim WebOS tabanlı, Palm idi tabii o zamanlar. Çok bi numarası yok be abi, bir de ufaktı ekranı, kıl olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 webos 2.1 sdk da dün sunuldu yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ben denemedim ama izledigim videolarda webos bana iosdan da , adnroidden de daha basarili gibi geldi. o kart sistemindeki multitasking cok basarili. angry bird oynarken maile gecip video izlerken tekrar oyuna dondugunde ekran nerde ise oradan devam ediyor, neyse bi ciksin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 350 euro / 299 sterlin den satisa cikmis bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi senin denemen icin ucret uygun bence, bi sevabina test drive yapsana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 deniycem korkma sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahah hp webos destegini kaldirdigini acikladi dun, ulen bu nasil telefon surumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mantıklı olanı yapmışlar abi , android ve ios'in karşısında koskoca microsoft duramadı ki webos dursun. Muhtemelen ya androidle ya winmoyla devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Marketi iyi, guzel olmayan os hicbir ise yaramaz dunyanin en iyisi de olsa. Iyi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar