elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 log in unutmusum arkadas zıcmıs :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lol o nasıl arkadas elma hebele hübele falan onada bi account alsana yeni bonzimiz olur :P[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Dogmeat/Telefon/Natural : Olm bak şimdi... Alexi : Bana ver bana. Dogmeat/Telefon/Natural : Alexi'ye veriyorum bak. Alexi/Telefon/Natural : Olm bak, Istanbul'da deniz var ya bi tane?Hah, işte hemen onun karşısında, kaçıramazsın. _________________ Alexi : Trebraruna hebele hebele. Kendercik : Trebraruna hebel hebel. Estel : Evet evet hebel hebele. Satyr : Trebraruna möharg hebele hebel. Dülü dülü. Alexi/Telefon/Mesh : Olm bak biz trebraruna'da oturuyoruz, modada. Estel/Kendercik/Satyr : MMÖEGRHARGHHAHAHAHAHA Alexi : Abi neresiydi burası ya?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hehe alexi boğanın önünde de saydırmıştı telefonda birine. gelin lan ben sizi mi beklicem ağaç olduk burda vs . zuhaaa :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 En güzeli Ctchuşthurjtöahrgh'ın telefonla aramasıydı. - SEN KIMSIN LAN? - Kutulu ben. - NE?! - Alexi sen misin? - Ha benim n'oldu?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: elma, 07 Eylül 2004 18:13 tarihinde demiş ki: hehe alexi boğanın önünde de saydırmıştı telefonda birine. gelin lan ben sizi mi beklicem ağaç olduk burda vs . zuhaaa :D eh sorma vapurdan yanluşlıkla haydarpaşada inmişim eraqla koituroz praw arıo sürekli la nerdeysuuuun bi baktım alexi arıo açtım abi gelio her,f b, başladı aboooooo valla durdum dinledim sustum,gülmeye fln başladım neydi o be.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Geç kaldığınızdan yapmadım onu. Onu yapmak için 1 saat erken geldim ben. Zevk alıyorum. Haz veriyor.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Natural gelince boğanın önünde 10 kişi karambol çektik bahariyeye çıkmadn kaçıverdi :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 abi ben rexx'te bekliyordum.. önden praw alexi geldi.. baktim bir kuyruk,baya bi arkada da 2-3 tanıdık yüz.. 14 kişi yürüyormuş elemanlar tırstım bi an :P edit: mesh ya ben abimin acc acik kalmis.[signature][hline] [Bu mesaj ExecrabLe tarafından 07 Eylül 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 muhaha o senmiydin ahaha :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 tırsan sırf sen değilsin,bi gelin arabası vardı kırmızı ışıkta duran.bizi görünce kapıları camları falan kitlediler direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben o arabaya yaklaşmazdım valla. içindeki şöföründen gelinine kadar korkunç insanlardi ama keşke kırmızı ışıkta yakalayıp ters çevirip yaksaydık.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: elesso, 07 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki: bi gelin arabası vardı kırmızı ışıkta duran.bizi görünce kapıları camları falan kitlediler direk :D ahahah çok güzel ya[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 tabi kapatırlar camlar. Ben "siz arabaya saldırın, üzerine yatın, ben de foto çekecem" diye bağırıyodum[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ne çağırcaz be. herkes ben geliom diyo geliyo. Ne kibarlık o öyle :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Estel'in dediği gibi. Bize kibarlık yaraşmaz. Delikanlı gibi "ben geliyom" diyip ağırlıını koyacaksın :) Ha benim buluşmadan haberim bile yoktu bu sefer, estel ve süvarileri tarafından bir anda basıldım, ayrı mevzuu[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kender +1[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 estel -1 sen neden erken kaçtın ben onu anlamadım muhabbet edecektik yaw?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bi görüşemedik ya zaten estel'le daha.. merak ediyorum valla :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 beni aradnız nerdesin lan ceday ya bizimsin yat toprağın şeklinde tehtidler savurdunuz,kalktım evden geldim bide daldınız ulan nerdesin die ee bide telefonla aradım taşşak geçtiniz bi güzel sağolun var olun arkadaşlar.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 SAna rembetico'yu nası anlatalım[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 okulun arka sokagında[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Alexi_Septimus, 07 Eylül 2004 18:14 tarihinde demiş ki: En güzeli Ctchuşthurjtöahrgh'ın telefonla aramasıydı. - SEN KIMSIN LAN? - Kutulu ben. - NE?! - Alexi sen misin? - Ha benim n'oldu? alexi ahaha senin taslaklari hatirliyorum loooool cok komikti ya neydi $u anda seni .iklemiyorum daha sonra ara miydi ehe serdarada yapmi$tik ahah superdi ya alexinin telefon acislari meshurdur[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 prawler hangi resmine baksam üzerinde aynı gömlek aynı şeyler var ya biraz değiştir :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evde tek başına olum prawler nasıl yıkasınki gömleklerini[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar