SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 omegleden hatun düşürmeye çalışıyoruz
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 harbiden koca forumun çöpu burası ama bu saatlerde en fazla hareket burada oluyor. yoksa çekilecek gibi değlisiniz. kermit nabion sen ya? istanbul'a göçtün, albay dedin altında bi işler yapıyorum dedin. villa mı satıyoruz şimdi istanbul'da, ne yaparız istanbul'a gelsek?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 fapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapfapppppppppppppppppppğğğhhhhh
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ben sana arazi veririm sen villayı dikersin izin mizin ne gerekiyosa ayarlarsın komisyonumu alırım ben 3. köprü geliyo elinizi çabuk tutun.
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 birader bi de yuvarlak bi rakam söyle, olur mu olur. nasıl bir arazi yani? kaç daire, kaç bina çıkar?
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ikiz villalardan 4 tane dikersin 900 bin dolara verirsin ben %3 komisyonumu alırım temiz iş. 3. köprüye dua edin çok para kazanıcaz beyler.
Öne çıkan mesajlar