SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 of tavuk etli maklube için kaç sayfa kırmızı kaplı kitap okurdum şimdi var ya..
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 aa ben de lan ahahha. maklube yedik. hubeyde anlaşmasını irdeledik. bi de amerikada karşıdan karşıya geçemeyen yaşlı bi teyzeye şakirt bi arkadaşım geçirmiş teyze de müslüman olmuş.
Dayman Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 mesela şimdi müslümanım. musevi olmak istiyorum. migrate ve fraction change kaç para? faction diil ama fraction change.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ehehehe bizim arkadaşlar körfezdeyken geçen sene telefonlarıdnan bluetooth ile vidio atıyorlardı kendinelerine. abiler rahibe takılıyorlardı. bi bildikleri vardır o günden itibaren bende rahibe takılıyom. not: abilerin teelfonlarından o.
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ya bu tavuk etli maklubeye sinirlerim bozuk benim bazen canım çok çekiyo böyle evde tavuğuğu haşlıyorum sponra bide tereyağlı pilav yapıyorum üstüne o tavukları koyurourm bide karabibver koyuromu pilavaya ko koy nimete koymaktan çarpılıcaz tabi. kendimi bi anda sosyete pazarında zannediyorum. yok lan şaka kendimi bi anda cemaat evinde sanıyorum. tavuklu pilav yediğim için. ama yanında salata yoksa hayatta yapmam. düşününce insana ne kadar garip geliyo böyle şeyler. yanına aslında 3 4 tane gazoz açacaksın olurmu hiç böyle şey bence olmaz. fedenin koniklikleri gibi olmaz tabi. adam çok kpomik. dasaa ile yarışıyo. fede aptal tabi ayrı bş boyuttan bakınca aptallığını görebiliyıosunuz. ama tavuklu pilav yedikçe insanın içine oturan huzur baya ouruyo. hehehehehehe
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 O kadar abi geçinen var forumda sevabına maklube tutosu açın biriniz olm. Offf acayip canım çekti yalnız
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 basitçe yazıyorum: tencereyi hafif ısıt tavuk sote yapar gibi tavukları yağsız tencereye at. sonra tavuklar beyazlaşınca ayçiçek yağı koy üstüne soğanla çevir bi süre onları. soğanlar pembeleşmeden pilavlık pirinci at. yağın yettiğinden emin ol. pirinçler yağı tutunca 1 e 1.5 su koyman lazım ama normal pilavda o bunda 2 su koyacağız. sonra ateşi iyice kısıp suyun iyice çekilmesini bekliyoruz. ondan sonra siniye koymalar salataya yoğurt yapmalar filan
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dasaaa said: peynirlisi var mı bunun? baconlısı var çok güzel
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 http://www.myteespot.com/images/Images_d/img_LjFAHq.jpg
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 maklubeyi ketçap mayonezle yiyen var ya hahaha
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 son 3 saat içindeki en komik postun bu oldu. sabah uyanınca bu posta bakıp dün gece ne kadar kalitesi olduğunu anla diye yazıyorum
Öne çıkan mesajlar