screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 O nasıl reklamdır reklamın fiyasko olması yetmezmiş gibi birde AHÖ dinletiyorlar karı reklam boyunca Sütaş Meyveli diyor ıyyyyyyhhhhhhhhh[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uydurmaya calısmıslar sarkıya olmamıs=) ıste bu an bnm bıttıım andır sedat abı =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Dandirik bir reklam olmuş yani.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sütaş meyvellllllllllllllllllllllllllllllli =)[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ne kadar iç gıcıklayıcı bi ses bu ya duydukca tuylerim diken diken oluyor. frekansına kodumun karısı[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 (bkz: Aynı havayı o kişilerle solumak)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 reklami yapanlar aramizda olabilir dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 abi rezalet kendimden geçiyorum paralyze filan oluyorum kanalı da değiştiremiyorum işkence çekiyorum[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sütaş meyvelllli yemeliyim.. hııığ *hipnoz olmuş bir şekilde anlamsızca etrafına bakınır*[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bence fazla problemlisiniz. Kadın süper kendini pazarladı, helal olsun valla. Oturdu şarkı yaptı, reklamlara verdi. Kolay mı bunlar.. Aferin kadına.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sharky'de hipnozun etkisinde,bir haftaya geçer umarım :P[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 cidden kötü ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 o bir katliam değil . o pisikolojik işkecedir . bizim sabrımızı test ediyorlar . bütün amaçları bizim cinnet geçirip , televizyonu camdan aşağı atıp , yenisini almamız . bu bir komplo . tüm kanalları dava etcem bu yüzden .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben sevdim nedense ayşe hatun pin-up sütaş meyveliiii[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İneklik var onun hamurunda . Sütaşşş Meyyvellllliiii *!Psikolojik işkenceye hala direnmektedir*[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 07 Eylül 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hem zaten "çeksene elini kırcanmı belimi" nin sound u çok güzel.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Sütaş'ın son iki reklamında bariz bir şekilde işkence var. İsmi defalarca söyleyince ister istemez akılda yer eder diye düşünüyorlar sanıyorum, haklılar da. Aynı örneği bir zamanlar safir tuz reklamında yapmışlardı. Katli vacip bir insandı o nefesi kesilecise aşcı. Reklam boyunca değişik tonlarda safir tuz deyip duruyordu. Ayran içmeyi ve hazır ayranlar içinde de sütaş ayranı ayrı seven ben sırf şu son ayraniç reklamından sonra sütaş ayran alacaksam 2 defa düşünme kararı aldım, çok sevdiğim için almama kararını henüz almadım. Ama hiç bilmeyen birisi benim kadar insaflı olur mu onu bilemem. Ayrıca söylemeden de edemiyeceğim. İnekler erkek değil dişidirler ve hiçde sanıldığı gibi sempatik hayvanlar değillerdir. Heh kaçınız yolda giderken inek görüp de sevmeye çalıştınız allah için? :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Tam anlamıyla rezalet. Zaten şarkıya şarkı demeye bin şahit ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hmm rastlamamayı tercih edeceğim bi reklamdı... antipatim var a.h.ö'ye. neyse...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 O şarkıyı söyleyen Ayşe Hatun deilki... Çok başarılı bi taklit bi yüzden beğendim reklamı[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 a.h.ö. dan ve şarkıdan nefret ettiğim için ben o yoğurdu alıp yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ignore tuşlu uzaktan kumanda kadın kendini iyi pazarlamış iyi güzel de, kadını dinlerken olan bize oluyor:) said: voic3, 07 Eylül 2004 01:50 tarihinde demiş ki: 1 haftadır kumandada ignore tuşunu arıyorum rofl[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hiç bir zaman süteş rekjlamları izlemem iiğrençlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Bıshop, 07 Eylül 2004 01:15 tarihinde demiş ki: ben sevdim nedense ayşe hatun pin-up sütaş meyveliiii ?!?! :D:D:D [ reçete ] Günde 1 kere anti-depresan içeceksin. Bol bol dinlen. İnternete girme. Sinirlenme , ve hapları çok alma... :D:D:D:D:D:D[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 :):lol: güzel bi kerem.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar