SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Lan, kitap sipariş etmiştim, zamanlamayı yanlış yapıp gemlik adresini verdim. Ama pazar girdiği için ben bursaya gitmiş olurum o gelmez. Paket de şubeye teslim edilmiş kitapyurdundan. Arasam müşteri hizmetleri falan ups'in, adresi değiştirebilir miyim?
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 asdf sen geçen sene de böyle bi başlık açmamış mıydın. niye hatalarından ders almıyosun sigıl? gemliğe gider, bekler o kargo. almazsan da geri gider heheh
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Abi pazar günü çalışmadıklarını unuttum ben ya Daha doğrusu arada pazar günü olduğunu unuttum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Upsi ara böyle böyle de ya tanıdığın yakında olan birine bırakırlar yada şubede tutarlar sende gider alırsın.Zaten seni bulamadılar mı arıyorlar yada not bırakıyorlar subeye gelin diye. Amma paniksin yahu
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ya evde biri olacak gemlik adresinde de. Hani kargo geri dönmez de. Aldığım kitap 1 hafta boşu boşuna orada durmasın diyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hatta 2 hafta olacak o süre
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Gemlik şubesindeyse yapabileceğin birşey yok hatta çıktıysa istanbuldan gene birşey yok
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 daha istanbul mahmutbey hub' da gözüküyor. sitesinde de lanet mahmutbey'in telefonu yok
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 UPS müşteri hizmetlerini aradım. Gönderici firmanın adres değişikliği talebinde bulunması gerek dediler. Kitapyurduna mail attım. Bakalım =/
Öne çıkan mesajlar