Catzee Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 steam ile ilgili 2 sorum var yardımcı olabilen olursa sevinirim. steam de bir oyun açtığımda grafik kartınızı tanıyamadık fln gibi hata alıyorum sürekli, 6900 serisi kullanıyorum, sorun yaratır mı bu ? bir de format attım ama atmadan önce eski steam klasörünü kopyalamıştım bi yere, şimdi ordan kopyala yapıştır yapsam steam kurduktan sonra sorun çıkartır mı ?
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 steamapps klasörünü aynen al koy, veya içindekileri oyun çalışıyosa versin uyarı salla gitsin.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hatta biyere steam klasörünü aldıysan zaten yenisini kurmana gerek yoktu ki hiç, steam komple o klasördedir zaten, format atmanın önemi yok. steam client bile açardın oradan:)
Catzee Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 artık açınca windows uyumlu modda açılamaz diye hata veriyor silip tekrar indiricem o kdr oyunu galiba :D
Öne çıkan mesajlar