Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 foruma yeni bayan gelmis, SELAM GUZEL IZMIRLI FRPCI BAYAN. HOSGELDINIZ. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 f5 spamliyorum hala cevap gelmedi, korkuyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Huzunlendim :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Teşekkür ederim :D not: izmirli değilim. izmirdeyim sadece. güzel olduğum konusundaki önyargılar geçersizdir. saygılar! :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ceylani urkuttuk galiba. ben gideyim en iyisi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 aha urkmemis, bugunu de kurtardik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Hahahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 10 sayfa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ne tesadüf bende izmirliyim emekli mmo'cuyum msn'inimi veriyoerosodfmkadsf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 niye ürkeyim yahu :D lisedeyken internet cafelerde 10kişilik grupla counter strike oynamışlığım, 6 kişilik partyde tek bayan olarak FRP tecrübem, WoW orjinal account'um falan var. Korkum yok! askdajsdhja Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 burası çok kasıyo face'e ekle ordan devam edelim aysucum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 benimle basbasa nefariani raidlemek ister misiniz? hem de kahramanlik zorlugunda.... .... ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 biz çok frpciyiz. az titan kesmekdik. FR bizim işimiz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ehm çıldırmayın bi ya :D madem çok FRPcisiniz izmirde DND 2nd Edition partysi kurma niyetindeyim adam arıyorum. 1 adet DM ve 3-4 player makbuldür. Gelmek isteyen? sürekli bir oyun olcak. PS: WoW'da Wotlk zamanında PVE yaptım 11/12 25m HM ama artık sadece PVP ile ilgileniyorum. Rated BGlerde Centurion title'ına sahibim. Saygılar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baban nereli? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sizinle first edition party bile kurarim sevgili bayan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 trollüyosunuz :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben frp sevmem ama baban nereli o önemli. trollemem ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Elarine said: Ehm çıldırmayın bi ya :D madem çok FRPcisiniz izmirde DND 2nd Edition partysi kurma niyetindeyim adam arıyorum. 1 adet DM ve 3-4 player makbuldür. Gelmek isteyen? sürekli bir oyun olcak. PS: WoW'da Wotlk zamanında PVE yaptım 11/12 25m HM ama artık sadece PVP ile ilgileniyorum. Rated BGlerde Centurion title'ına sahibim. Saygılar. lise bitti, bıraktık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 trolleri beraber partice kesecegiz merak etmeyin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 babam sivasli. FRP'nin liseli işi olduğunu düşünmene üzüldüm açıkçası. Bu tarz işler en güzel üniversitede yapılır lisede değil :/ liseli kafasıyla FRP zaten iğrenç olur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 emir naber Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 uuu sivaslı. hadi bb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sipeyskeyk said: emir naber abi adimi afise etme, bayanin sormasi gerekiyor :/ POFF CAN YA SICTIN BATIRDIN. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Abi msne geçin burası kasıyo şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.