Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications Ne diyorsunuz bu icada. Tasarımı feci aklımı çeldi. Alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 teknik detaylara pek girmemişler linkte de dizayn çok hoş. iyi bi işlemci+gpu+2.2 üstü bi OS de varsa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 1ghz qualcom CPU varmış , 2.4 ile release oluyormuş bunu da SE ilerdeki sürümlere uyumlu olabilmesi vs gibi bir açıklama ile belirtmiş. Ne demekse artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 baya hoşmuş telefon. ön tarafında da kamera olsaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şu aleti kullanan yada fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben denedim geçen hafta Belçikada. Gaaayet kral alet. Zaten şuan xperia x10 kullanıyorum bilindiği üzere. Bu alete hastayım, kaldı ki, benimkinin tüm hatalarını kapatan arc a hasta olmayayım. Şurda biyerde bi topicde de önerdik. Sonydir. Alın, aldırın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 X10 mini için ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 x10 mini nin yenisini beklemek lazım gerçekten mantıklı bir seçenek olacak gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tasarım güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Tyraelin dediği gibi avrupadaki summer shopping fest i bi atlatsın arc ondan sonra mini yenisi gelir. O zamanı bekle derim. Çünkü özellikle Avrupadaki pazarın canlı olduğu dönemlerde ilgiyi azaltmamak için Arc'a, çıkarmayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Valla taş gibi tel. 1-2 güne alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Flameoffear said: Valla taş gibi tel. 1-2 güne alıyorum ben. Turkcell de kampanya var bende ordan alevlendim. Al kullan bakalım bi iki gün, feedbackleri paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-mini-pro?cc=tr&lc=tr#view=overview iphone 5 de gelsin bu çok kalın değilse ikisini kapıştırmayı düşünmüyorum ios 5'in getireceği yeniliklere göre androide geçeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dün bi turkcell bayisinde inceledim telefonu arayüz vs. gayet hoş bence androidliler arasında htc nin sense ui si ile sony ericsson timescape ui si en iyi ve kullanışlısı.. bir tek şu kulaklık çıkışını neden sol tarafa koyarsın be sony dedim yani cepte durupta müzik dinlerken büyük sıkıntı, ve kulaklıkla kullanırken telefonu sıkıntı yaratabilir gibi geldi.. he bu arada turkcell ayda 120 lira ile 12 ay için veriyor 250mb ile fakat bana mantıklı gelmedi, giderim 1300 tl fiyatı üzerinden alırım ve vodafone un 8 liralık cep net paketini alırım daha mantıklı.. böyle alırsanız aylık 116 liraya geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Benimde arcda gözüme taılan tek detay jackın yerini değiştirmeleri. Bildiğiniz üzere(veya şuan öğreneceğiniz) xperia x10i de tepede jack. Cepteyken büyük kolaylık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yaw yanda olmasına da alışır insan.. bence tasarımı olayı bitiriyor.. hız olara glaxy s2 nin gerisinde ama işlemcisi hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? bilgisayar gibi telefonu da dosya çöplüğüne boğan biri olarak ben.. kasıntı olacaksa girilmez onun dışında hastası oldum. daha ucuza bulunabilir mi ki peşin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Wifi'de baya sorun var diyorlar, bu doğru mudur ?. Eğer sorun yoksa almayı düşünüyorum ben ciddi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sorun olan duymadım daha. İşlemcisi yeter bana göre. 1GHz Qualcomm MSM8255 işlemci + Adreno 205, 512MB RAM. Şuan teminde baya sıkıntı var. Alıcam bulamadım teli, olanlarda 1400 fiyat çekiyor. Nette filan gördüğüm en ucuza alan 1300 e almış. Daha aşşağı bulunmaz zaten, 1100 civarı satıorlardı X10 u fiyatta bir düşüş olmaz ama temin sıkıntısı olduğundan bizim akıllı satıcılarımız tuttuğunu öpme mantığından artabilir fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 turkcellde peşin 1300 e veriolar telefonu ya. geçengün konuştum.. bende almayı düşünüyorum ama staj bitsin hele.. daha 1 ayı var.. ama temmuzun başında direk alcam gibi en azından şimdilik kafaya koydum.. alan direk görüş paylaşırsa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bende temmuzda alacam, ancak Sony Ericsson'un yeni telefonları baya karıştırıyor aklımı. Neo, Pro filan güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Heves ettim alacaktım, Pro'yu inceleyince bi duraladım. Çok kararsızım şu an; arc mı almalı, yoksa htc sensation mı derken, bi de xperia pro çıktı başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Neo da güzel bide onu incele. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar