Snake Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gamepad, memory kart, kablolar, oyunlar falan bunlar ekstra benim için. çok önemli değiller. önemli olan kasanın sağlam ve çalışır durumda olması. fiyatın da ucuz olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sirf ps1 oyunlarini oynayabilmek istiyorsan hic ugrasma direk psp al, calistiriyor hepsini hemde kucuk ekranda grafikler tv de olucagi kadar goze batmiyor bende kac sene aradim ps1 imin memory kart slotu yaninca, cozumu psp de buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şu saatten sonra sadece koleksiyon için alınır bence de. mesela bende bi ps var, memory cardlarının kutusundan silent hill'in elle çizilmiş haritalarına kadar herşeyi var eheh. biraz daha paraya kıyıp ps2 de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bende var dolapta duruyo durduğu yerde bozulmadıysa sağlam olması gerekir ancak baya bir para vermen lazım benden onu alabilmen için. hatıra değeri var çünki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 psp de var ps2 de var. ps1imin de cd tutma yeri kırıldı, o yüzden arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 evde sağlam duruyor çipli mipli,ama kaç para vericeksin ki çıkarıp da satayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar