deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 said: We're proud to announce a short but sweet five-date tour at the end of May, taking us to a couple of places that we've wanted to return to for a long time. See you there! South-east european tour 2011 May 18: Istanbul, Turkey - Balans club May 19: Bucharest, Romania - The Silver church May 20: Sofia, Bulgaria - 4KM Party Center May 21: Thessaloniki, Greece - Principal Club Theater May 22: Athens, Greece - Gagarin 205 Heleloy. Tek bir sorun var yalan değilse 600 tane bilet çıkacakmış yalnızca. Ben eğer konferans için şehir dışında olup bu konseri de akademik nedenlerden dolayı kaçırırsam çok süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 park ormanda izlemiştim sene kaçtı hatırlamıyorum. evimde bilgisayardan dinlemek daha keyifli, kick davulun gümbürtüsünden adamın sesi duyulmuyordu eeyy ey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 YOU ARE MY LETHEEEEE der ergen gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kaçmayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar