Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadaşım board bulmuş ve yaklaşık 40 dakka sonra gelip kaymaya gideceğiz gelmek isteyenler varsa eğer özelden cep tel i verebilirim... yaklaşık bi 2 saat falan kayacağız birlikte oturup muhabbet falan ceviririz venüs bira fln iceriz su an acayip mutluyum Aylar sonra ayağıma bi kaykay gelecek hemde pro inanamıyorum cidden vallaha herkezi beklerim 100. yıl ın ordaki blaster cafede buluşacağız büyük ihtimal yinede telefon numaramı istemeyi unutmayın işallah gelen cıkar[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehehe antalya die topic mi olur yaw ben de yakında A die topic açacam A harfini tartışacaz :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 07 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 nası? anlamadım antalyada yaşadığım icin antalya diye topic actım ve hiçde gereksiz bişey değil?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 antalyada yaşaman dışında topiğin içeriği ile ilgili herhangi bir bilgi vermediği için gereksiz.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Antalya' yı anlatıyorsun falan sanmış herhalde. Bende öyle sandım heralde resim falan koydu dedim :) Valla board ın beni taşıyacağını sanmıyorum + istanbuldayım uzak yani hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 07 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 iyi okumanı öneririm Natural jedi[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Blaster cafe nerde Eski otogar ın orda mı ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 100. yıl gazi lisesinin karşısı[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Benim ev Üst geçitin dibinde yani gazi lisesinin karşısında valla haberim yok öyle bir yerden bir balkona çıkıyım el sallayın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehehe kopru de olur hehe bu arada oradaysan seni kesin tanıyorumdur gazi lisesinde okudum cunki ben[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Erutan, 07 Eylül 2004 22:48 tarihinde demiş ki: iyi okumanı öneririm Natural jedi kötü okuyorum ben yada algılama özürlüyüm oke?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Nasıl ya ben Antalya anadolu lisesi mezunuyum zaten etraftaki her yer üniversiteye her gidiş gelişimde kapanıyor bende hali ile tanıyamıyorum artık çevreyi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya elinde kaykaylı 2 kişi görürsen tamam işte biziz ;) "eruuu bekle" diye bağırırsın tamamdır[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Yok hoca pek halim kalmadı 36 saattir uyumuyorum - Hep Heroes yüzünden - hedefim 12 saat uyumak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 12 saat? çok az hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben gelirim ama ben paten kullanıyorum.. ama 1 yıldır kaymıyorum.. zaten ice hockeyden sonra paten de bayaa bi bocaladım kafamı gözümü kırmaya gerek yok..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 *!sturm un anılarını iice tepi$tirir* sturm $u rus olan mı? =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 heh teee migrosa gittik orda kaydık bugun yine gitcez sanırım ama ben kaymicam board oldugundan ufak dün 1 kere kaseyi kırıyordum :) sadece oldugum yerde shove it fln yapacam normalde büyük boya alıştığım için cok zorlandım ama süperdi demirlerin üstünden atlıoz (bi türlü board a düşemedim ama ;)) işte harikaydı bugunde gideriz büyük ihtimal herif gözümün önünde boardslide attı hö diye çakıldım[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Cancelled [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Eylül 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar