Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım board bulmuş ve yaklaşık 40 dakka sonra gelip kaymaya gideceğiz gelmek isteyenler varsa eğer özelden cep tel i verebilirim... yaklaşık bi 2 saat falan kayacağız birlikte oturup muhabbet falan ceviririz venüs bira fln iceriz su an acayip mutluyum Aylar sonra ayağıma bi kaykay gelecek hemde pro inanamıyorum cidden

vallaha herkezi beklerim

100. yıl ın ordaki blaster cafede buluşacağız büyük ihtimal yinede telefon numaramı istemeyi unutmayın

işallah gelen cıkar[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe antalya die topic mi olur yaw

ben de yakında A die topic açacam A harfini tartışacaz :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 07 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada yaşaman dışında topiğin içeriği ile ilgili herhangi bir bilgi vermediği için gereksiz.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya' yı anlatıyorsun falan sanmış herhalde. Bende öyle sandım heralde resim falan koydu dedim :)
Valla board ın beni taşıyacağını sanmıyorum + istanbuldayım uzak yani hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 07 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 07 Eylül 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
iyi okumanı öneririm Natural jedi

kötü okuyorum ben yada algılama özürlüyüm oke?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

*!sturm un anılarını iice tepi$tirir*

sturm $u rus olan mı? =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

heh teee migrosa gittik orda kaydık bugun yine gitcez sanırım ama ben kaymicam board oldugundan ufak dün 1 kere kaseyi kırıyordum :) sadece oldugum yerde shove it fln yapacam normalde büyük boya alıştığım için cok zorlandım ama süperdi demirlerin üstünden atlıoz (bi türlü board a düşemedim ama ;)) işte harikaydı bugunde gideriz büyük ihtimal herif gözümün önünde boardslide attı hö diye çakıldım[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...