Calli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Sevgili arkadaslar,sonunda kendi guildimizi kurmus bulunmaktayız, aslında daha once kurulmuş bir guild olmasına rağmen tüm arkadaşlarla toplanabileceğimiz ve her türlü imkana sahip olacağımız bir guild Knights of Ni, Cok iyi bir arkadaslık ve düzen var burda, gerisini oyun icerisinde anlatmak daha doğru olur ama kısaca değinmek gerekirse Fear serverdaki tüm guildleri denemiş biri olarak gerçekten memnun kalacağımız bir yer olduğunu söyleyebilrim, diğer açıklamalarımı sizlerin fikir ve sorularınıza göre yapmaya devam ederim. oyun icerisinde ben Alp, Koroglu, Caxl yada Liam sizlere yardımcı olacaklardır Saygılarımla, Callu the Wise lvl51 wizard Alp the Beasty lvl40 Barbarian Alpy the Mighty lvl35 Crusader
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Şehriniz nerde, hangi guild e subsınız?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ch ye sub guild forge bm den 2-3 dklık mesafede gold farm yapabilicek yer var
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mukemmel arkadaslar :) Bu oyunun gelecegi var demistim hehe. Guildle ilgili herseyi burada tartisabilirsiniz.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz.
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yakında şehrimizde olmuş olcak eksik para az kaldı
Calli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Selam Arkadaşlar, evet şehrimizi kurmaya az kaldi : 2 gün hehe 3milyoncuk eksik ve 2 gün içerisinde de tamamlarız , eğer şimdi online olanlar varsa nereye kuracağımızı tartışalım şehri :) Saygılarımla, Alp the Beasty lvl42 Barbarian Callu the Wise lvl51 Wizard
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ice Isle'da bol bol r4mob var. Mainde olduğumuz sürece EL kuşatması daha muhtemel. Yanlız geçende Varekhan Alcatraz ı anlayamadığım bi sebepten dolayı kaybetti, orası da biraz karışık.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 kuruldu tol fln türkiye saati ile yaklaşık olarak 12 de de banka aktif olacak yapımı bir hayli uzun sürüyor adacıkta kuruldu mob yok galiba en azindan ben gezerken gormedim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bende girerim artık Agent-God Agent smith falan gibi gezineen tiplerde var. Bay Kubidik.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ehe bakalım yeni yerimiz nasıl olacak savaşlar moblar filan Zekral Elisar[hline]Zekral Elisar lvl 16 Elf/Mage/Channeler [Fear]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 r2 oldum ehehh. Siege nasıl geçti uyuya kalmışım ya.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Alex'i Elensar , N00b Island Comminity Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Helal olsun Alexi :) Kuşatma da iyi geçmiştir herhalde birazdan oynayan bir arkadaş gelir herhalde. Cevaplar :P[hline]deep.
Calli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 kuşatmaya gelemediler bile :) iyi gidiyor iyi
Öne çıkan mesajlar