di Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, e-devlet sifresi aldim bakabileyim diye ama portal'da nerden bakiyorum bulamadim. Var midir bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ssk dokumu icin sifreye gerek yok ki yoktu yane sgk.gov.tr de calisan kismina gir dokum alabilirsin dur tam link bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aaa deistirmisler yaw pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 https://www.turkiye.gov.tr/4a-hizmet-dokumu https://www.turkiye.gov.tr/hizmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 artık döküm alamıyosun. di sol tarafta sunulan hizmetlere tıkla. ordan da 4A hizmetlerine bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Evet abi degistirdiler iste. Gidip e-devlet sifresi alin dediler, postal'dan bakilacak artik diye ( turkiye.gov.tr ) ama cacik. Yok portal'da oyle bir seyler. Hani sey olur ya, yakaladigini open esnaf. Hele bir de eline dusmussen kucaktan kucaga yapar. Ayni sekil iste. Devlet sifre alacaksin diyor, aliyorsun ama elinde patliyor. adsaa edit : aha gunahini aldim devletin. neyse vatandasa olan borclarindan 1 satir sileriz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 link verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 e devlet sifresi almak bi lira, kaybedersen almak 15 lira. kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bu arada 07/2009'da actigim davadaki sanik ve mustekileri de gorebiliyorum Adliyeden bilgi alamamistim. Sikayetim ustune epeyce ekleme olmus, 14 tane civcivi (civciv diyorum cunku cogunun velisi var lulz) yakalamis devlet. 10 kusur tane durusma olmus hatta ama ayni davaya katilan diger firmalar falan cagrildi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ne istedin çocuklardan yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 cocuk diye hakkini aramayacak mi adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar