mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 digitürk mail atmış işte şurdan izleyebilirsin derbiyi diye http://www.digiturkwebtv.com/TaraftarPaketi.aspx da şimdi burda tek maç yok kalan maçlar var sadece tek maçlık satın alabilicegim bi yer var mıdır acaba? izlemek istiyorum beleş link istemiyorum neyse tek maçın parası vericem buna da illegal demeyin yayıncı kuruluş bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 öeh 20 dolarmış bi haftalıgı normalde 1 hafta alana da 3 hafta bedavaymış 1 aylık 20 dolara geliyo değer mi acaba bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Abi taksit falan varsa aslında 5'e 6'ya böldürüp alınabilir ha, memnun kalmasan bile farketmezsin 3-4 lirayı aylık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben de baktım dün gece, tek maç 20 dolar diyordu, son 9 maç için taraftar paketi 30 dolardı, ondan aldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sen izlemesende olur güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adilere bak türkiye içi 20tl yurtdısı dolar hesabı çalısıyo aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar