Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bugun atv haberlerde gördüm devletimiz sonunda daha önceden yaptıkları jeoloji çalışmaları nette bizimlen paylaşmayı düşünmüşler :d Oturdugunuz yerin jeolojik konumunu siteden görebiliyorsunuz.Haberlerde siteye çok user girdiğinden dolayı yavaşlama olduğunu söylüyorlardı doğal olarka karşılıyorum mouse imleci bir devlet sitesinde dinazor olurmu sds. http://ezemin.ibb.gov.tr/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Üsküdara girebildim sonunda sokak ara buldan sokağıın ismini yazıyorum bulamıyorum alla alla haritadanmı kalktık acaba.Kadıköye girebilirsemm SS alırım[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 35 dakikadır yüklüyo haritayı bakalım nzm biticek:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bunun haritası da installshield gibi %99 a geliyor orada yükleme yapıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.