SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Hah işte onun aynısından afg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bilmezim ben öyle yemekler. çiğdem çitlerik, gevrek yirik. et de sadece çeşme kumrusunda yirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 protein önemli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çeşme kumrusu dediği karaborsa uskumru ve yirik dediği yamula patlıcanı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yiyeceklere vs değişik şeyler demeleri değil de bu gidiyom geliyom diye konuşmaları çok kötü. yani hepsi öyle değildir de tanıdıklarım benim öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bilmezim ben öyle yemekler. çiğdem çitlerik, gevrek yirik. et de sadece çeşme kumrusunda yirik. sevmem ben öyle yemekleri. çekirdek yutarım, simitli yamula patlıcanı, et dersen sadece karaborsa uskumru ve yamula patlıcanı var. olarak çevirdim ben kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi.. çekirdek YUTMAK? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 google translate'e entegre etmeleri lazım zorluk çekiyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 nomsaR said: abi.. çekirdek YUTMAK? ? bir de çıkartması var.. izmirli olmak zormuş vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 SeaGle said: Abi asıl şey bekliyorum alsın biri mikrofonu izmire gitsin elaleme domat dedirtsin, gevrek, beyaz leblebiye nohut falan (beyaz leblebiye nohut demek ne olm AHAHAHAHAHAHAH) ama köylü/fakir görünümlü falan olmayınca haber değeri yok di mi, ups. izmir merkezde yok aliaga basmane taraflarina giderse belki fsdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adamlar haklı. şimdi misal çin batıda deseler de doğru. gitsen bulursun yani. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 100 kişiden 3-4 kişi böyledir ya o kadar cahil bi ülke değiliz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bu tarz haberler çok saçma ve kasıtlı.Gidip hep bilmeyenlerin videolarını montajlıyolar habere sonra Türkler cahil diye mesaj veriyolar.İstatistik çıkarsınlar da en azından bi işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 TheRiverBelow said: adamlar haklı. şimdi misal çin batıda deseler de doğru. gitsen bulursun yani. problem? peki ya kuzey-güney? ne tarafa gidelim? kuzey-guney diyor adam, hayır kuzeybatı dese gene gidilcek bi yön var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar