YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hiç orda okumuş veya öğrenim gören arkadaşlar warmı aramızda merak ettim umarım Garbage olmaz bu mesaj
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 var ben ortaokulu orda bitirdim...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 adını ilk defa duyuyorum[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 nası yaa1898 den beri selanikte kurulu şişlide il kampüs şimdi akatlarda yani istanbullu deilsen duymanı beklememe zatide istanbulluysa bileme yani tarihçe gibi oldu :)
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadasim ortaokulu bitirmis...3 yil once
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 tanımam ozaman glam i tanıom
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben amerikalıyım ben bile biliorum.! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yani sen okudun mu orda amerikalı bi tanıdık vardı ordan
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Antalyalıyım ben.. üzgünüm..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yok okumadım ben, sadece ismini biliom euhe :) şişli terakki diil mi işte.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ha tamam demek o farklı
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hayır doğru işte şişli terakki[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya ben kişi içiin o diel dedim okul adı doğru
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 20 tane falan arkım var o okuldan mezun olan/şu anda okuyan/ayrılan. "I'm hard but I'm fair." diyen bir okul. Hartman tadında.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Şişiterakki diye okunur.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 şu anda kaçıncı hıftalar lise 1 2 falan var mı 3 se tanımam zati hralde belki tanırım
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bide hazır sne gibi madalyalıyı yakalamışken sorıyım:) bu baba patı html editoru falan nası olunuo bide yanına bazılarında resim konmuş onu nası durumlarda yapabilioz biraz konuyla alakasız ama seni yakalamışken sorıyım dedim
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ewet orayı çok seviodum geçen sene ayrıldım amahavuza uyeyim :) ayrılmak istemiodum ama universite puanı çok düşük bana bursta veriolardı hatta :(
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eheh 3 kez ödevini yapma okuldan atılıyosun.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 puhaha terakkide yuvadan beri okuom ama hiç atılmadım. hereade balıma öyle oldu neyse hehe. ben yuvadan beri ordayım lise 2ye geçtim. terakkinin sorunu öğrencileri. genelde salak tikilerle, görmemişler falan var. ama herkes değil tabii. yoksa verdiği eğitim çok iyi. ama puanla almadığı için liseye salak öğrenciler dolmuş. e tabii öss başarısı da düşüyor. yoksa verdiği eğitim mükemmel. çalışan adam yapar. hem olanaklarıda çok iyi. ben lgs de hiç kasmadım. ve terakkide kaldım. ki nişantaşı anadoluya falan girebiliyordum. tamam çok iyi değil ama harbi hiç kasmadım. çünkü terakkiyi seviyorum[signature][hline]I have no options left again.
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 gene konuşmuş echoes... :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Öne çıkan mesajlar