Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terakki Lisesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nası yaa1898 den beri selanikte kurulu şişlide il kampüs şimdi akatlarda yani istanbullu deilsen duymanı beklememe zatide istanbulluysa bileme yani tarihçe gibi oldu :)
Mesaj tarihi:
yok okumadım ben, sadece ismini biliom euhe :) şişli terakki diil mi işte.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bide hazır sne gibi madalyalıyı yakalamışken sorıyım:)
bu baba patı html editoru falan nası olunuo bide yanına bazılarında resim konmuş onu nası durumlarda yapabilioz
biraz konuyla alakasız ama seni yakalamışken sorıyım dedim
Mesaj tarihi:
puhaha terakkide yuvadan beri okuom ama hiç atılmadım. hereade balıma öyle oldu neyse hehe. ben yuvadan beri ordayım lise 2ye geçtim. terakkinin sorunu öğrencileri. genelde salak tikilerle, görmemişler falan var. ama herkes değil tabii. yoksa verdiği eğitim çok iyi. ama puanla almadığı için liseye salak öğrenciler dolmuş. e tabii öss başarısı da düşüyor. yoksa verdiği eğitim mükemmel. çalışan adam yapar. hem olanaklarıda çok iyi. ben lgs de hiç kasmadım. ve terakkide kaldım. ki nişantaşı anadoluya falan girebiliyordum. tamam çok iyi değil ama harbi hiç kasmadım. çünkü terakkiyi seviyorum[signature][hline]I have no options left again.
  • Yeni Oluştur...