Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bugün itibariyle airmax 360 larım 500 km miladını doldurdu. Airmax 2011 veya adidas supernova glide 3 bulabileceğim, tercihen anadolu yakasında adam gibi bir mağza bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 intersport var böyle birçok marka bulunduruyor.ya da istediğin markanın mağazasından alabilirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Adidas alıcaksan adidas var güzel adidas satıyor bide nike açılmış nike eşyaları satıyor bak bu ikisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 supernova glide =) iki hafta önce ben de almak istiyordum , anadolu yakasında çok yer araştırdım. kadıköyde buldum. aktaç spor supernova glide satıyor kırmızı çizgili. 204 lira hatta. hiç bir adidas mağazasında yok supernova glide. ha ama ben gittim response cushion 19 aldım. şu ana kadar giydiğim en rahat ayakkabı. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar