Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 simdi dondum eve bol su ictim ve agri kesici attim bakalim sabah ne durumda olucak kalkinca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu topiği güncelde gördüğüm her seferinde ayrılmak için diye okumaktan bıktım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 aynen abi, yine oyle okudum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sabah tereyağlı peynirli omlet çak kendine. ilaç gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 arkadaşlar tıp diplomanız mı var hepinizin? yok bol bol su iç yok alka seltzer iç gibi tavsiyeler vermeyin, doktor musunuz? arkadaşım sen gel şöyle yanıma, sen bunu kullan http://www.youtube.com/watch?v=g_eqdsv9cfY&feature=player_embedded karnına bundan sür yatmadan önce, sabaha birşeyin kalmaz artık iş kalmadı yarenler bizde, yürüyemez olduk bayırda, düzde romatizma başladı kolda, dizde dermana yetişti imdadımıza, tavsiye ederim dostlarımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bol buzlu su baya iyi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 evet su an isteyim 2 saat kadar once uyandim, simdilik bir basagrisi mide bulantisi yok ama bazen sonradan vuruyor ogleden sonra, ictikten 24 saat sonra kusan biri oldugum icin bazen guvenemiyorum sabah iyi olmama, ama simdilik bir sorun yok. aksam yatmadan su ictim 4-5 bardak ve 2 tane agri kesici attim, sabah kalkinca da bir tane attim, ise yaradi gibi gozukuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bende işteym su an, bu gece alkolun kralını alırız asıl fenere çakarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kan alınıcak da neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ne bir kupa ister şen gonlum, ne de sampıyon olmak...iki dileğim var cimbombom, ikiside fenere ko..mak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sipeyskeyk said: 15 yaşından önce eğlenebiliyordum alkol almadan haklısın beyler adam 15 yaşından bu yana içiyo adam alkolik çok kral içiyo yeaa helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ikinizi aynı ortama koysak neler olabileceğini, geçecek konuşmaları filan çok merak ediyorum hep.işsizlik işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar