Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 MART 2006 Tam Güneş Tutulması

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Bir Antalya'lı olarak çok mutluyum çünkü burdan tam görülcek.1999 da olanı kaçırmıştım ne yazık ki.Neyse
arkadaşlar konuya gelelim aranızda bana bu olayla ilgili detaylı bir site adresi verebilcek birileri varsa çok iyi olur.2006'da Güneş Tutulması Turizm'i planlarımız var ve şimdiden hazırlığa başlıycaz.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

marduk gelecek hepimizi..[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi dememin nedeni tur planlarının şimdiden hazırlanıp, satışa sunulmasıdır.Böyle bir şeyin turizm i yapılcağında rezarvasyonlar çok önceden oluyor.Doğal olarak bizimde çok önceden hazır olmamız lazım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada olsa bizim televizyonlarda bile reklamlarını görürdük şimdiden..[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

İki yıl biraz erken de şimdiden hazırlıklı olmak lazım güneş tutulmaları için millet yerini bi yıl önceden kapıyo. Allahtan antalya da otel sorunu yok şezlonga uzanıp şöyle ooh :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...