salmastra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Client editlerken Id ve Pass olduğu gri kutucuk resmini nasıl değiştiririm kaldırırım veya trans paran yaparım baya seçenek sundum yardımcı olursunuz herhalde (kısaca kalenin altındaki kutu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 verdata.mul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmastra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadaşım teşekkür ederim ama verdata.mul dosyasıyla ben dünyayı bile editlerim.... Bana sadece kutucuğun Id sini ver yeter.... gump editordeki Id si lazım..... Oradan yapılmıyosa anlatabilirmisiniz ....ilgilendiğin için yinede teşekkürler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bak gri olan koca çerçeve: 5054 nick vs. yazılan beyaz yer: 3000 umarım işine yarar.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmastra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 5054 den başlıyo ve 5060 a kadar gidiyo sanırım..... Demiştinya işine yarar umarım hemde nasıl yaradı :) Xharloan çok teşekkür ederim borçluyum sana :P ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim.... Seni yakalamışken bırakmayayım diyorum :) Hani şu kullanıcı adı ve şifre yazılan yer var ya kullanıcı adını sol alta şifreyide sağ alta alcam nasıl olur biliyomusun :) bi yardımcı olursan sevinirim.... Sanırım iki borcum olcak :P..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar