dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 13. cuma rebecca black geyikleri yapılmadıysa bu amerikan devletinin ayıbıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 amariganın mizah anlayışına sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi su kiz unlu olmazsa universitede intihar edebilir random bi persembe o kadar geyigi kaldiramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Kız itunes'dan 1.4 milyon $ kazandı bu şarkı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 millet dalgasını geçiyor ama hayatı boyunca yeticek para kazanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hayır daha saçma bi şarkıyla gelecek daha fazla kazanacak ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi black metal versiyonun 500 kez falan dinledim heralde hala guluyorum asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 5 sene sonra yoklukta gideri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Esnaf said: millet dalgasını geçiyor ama hayatı boyunca yeticek para kazanmış :D tam esnaf yorumu olmuş yalnız bu.. -şafak sezerin yaptığı filmler, oyunculuğu vs çok kötü bence +ADAM KOÇ PORO KOZONUYO HABERÜN VAR MU!!!! Bwahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adam için bi problem değil ki bu. istikrarlı bi şekilde film yapıyo parayı kazanıyor, sanat kaygısı yok, sevilme kaygısı yok başka işler peşinde demekki. bu durumda da bize bok yemek düşüyüor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 +ADAM KOÇ PORO KOZONUYO HABERÜN VAR MU FÖDÖ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 var. bi filminden 300 bin dolar kazanıyo sadece oynamak için. yarın öbürgün kendi film şirketini de kurar parayla götünü siler. belki yapıyodur bile bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 +ADAM ÇOK PORO KOZONUYO FÖDÖ!!!! RÖBÖKKA BİLEK SÜPER Bİ ŞARKICI YA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 +ALLAH BELASINI MI VERSİN NE DİYELİM HLL DİYELİM BARİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ÇOK KÜÇÜK OLDU EZİLDİM SFDKLJS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 390,865 dislikes peki daha önce 390k dislike gören? AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 SEN KENDİ VİDEONU YÜKLE DE 390,865 KİŞİYE İZLET BAKALM, SONRA KONUŞALM LAYKI DİZLAYKI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://one4theotherthumb.com/images/stories/09regularseason/week_3/cincy/hines-ward-crying.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hNa_-1d_0tA&feature=player_embedded ağbiii ladyGaga genius demiş Rebecca için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mokoko said: abi black metal versiyonun 500 kez falan dinledim heralde hala guluyorum asdasdasd abi aynen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 oh noes! Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=hNa_-1d_0tA&feature=player_embedded ağbiii ladyGaga genius demiş Rebecca için :( abiiii 1(bir) saat diyo????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kadın her şey hakkında konuşmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=hxleH60hDJY muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 vaniLLe said: http://static.funnyjunk.com/pictures/8a58992f_f0eb_a221.jpg ahahahaha, iki resimdeki surat ifadeleri de priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Esnaf said: mokoko said: Bonus buna 5 dakka falan guldum. abi öldüm gülmekten ahahahaha ahaha bu ne lan herşeyden death metal olurmuş bunu anladım arkadan verdin mi gaz müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar