Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Laorx said: ayağını burkması yalanmış, gelmek istememiş sadece. Doğrudur ilk 2k bileti bir türlü satamadılar zaten demekki alan insan sayısını beğenmedi adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kendisini sevmem, konserine de gitmem ama o ayağı nasıl becermiş öle anlamadım aga bi işler dönüyo burda agalar... Bence lahanayı ayağa sürtüp sizi kekiyolar Ohş, kıyamammmm, bi kız evladımız bu duruma çok üzülmüş ve üzüntüsünü sözcüklere vurmuş; omg i'll cry...i can't believe it! there was only 2 days whyyy whyyy whyyyyyyyy? :(:(:( ağlama melis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://web03.biletix.com/etkinlik/MLJAM/ISTANBUL/tr 6 eylül olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Iyiki bileti iade etmisim 6 eylul zaten yalan olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 gidecekken ertelenen konser tam da doğumgünüme denk getiriliyo, ama istanbulda olmadığım için gidemiyorum. allahın yok mu lan cemil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 nomsaR said: ayağına zçam jk ahah ama iyi olmuş, ne kadar ileri atarlarsa izleme ihtimalim o kadar artıyor. bu aralar yol çekicek durumda değildim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 dün iademi yaptım ben. benim de ayağımda ağrı var jay kay kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 jamiro sahnede topalliodu arkadaslar, dogruyu söylemis. ısısı saka saka. ama ben gittim bugün siz, siz.. siz hepiniz icin, baya basariliydi. asaletini, sesini tarzini, tipini yidiiim. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 5 Eylül konserine kimler geliyo bağalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 beeeeeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gerçekten 3 kişi mi var patiden kdfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 işim olmazzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gidicem umarım da pazartesi konser mi olur yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bayramda olmasından iyidir. ateşledim turkcell blackten %50 indirimi aldım biletimi mmisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 o indirim nası oluyo lan?! şşşş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 turkcell black bebeyims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Turkcell platinum'a özel %50 indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 synthesizer said: turkcell black bebeyims hmmm ıvır zıvır abonelik vs. uğraşmayınca tabi olmuyo böle hedeler fsdsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yok o harcamayla otomatik geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 haaa iyi neyse fdsfds o zaman %50 indirimin anlamı yokmuş zaten :D uyuz oluyorum call center muhabbetlerine zaten. 444'lü numara gördüğüm anda sesi kapatıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Vingthor said: gerçekten 3 kişi mi var patiden kdfhk 4 oldu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 tunch goruselim artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Oh davetiye buldum 1 saat önce! Bilet almama gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar