Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.dnaancestryproject.com/ydna_intro_howto.php 119 dolar verip kit'i evinize yollatıyosunuz, bezi yanağa sürüp lab'a geri yolluyosunuz, DNA örneğinizden hangi maymuna gittiğinize kadar bi harita çıkartıl Ben denedim memnunum (y) inb4 troll, çekgitbebeğim, ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aynaya bakmak bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bizim evde aynaya bkmak için kutuya para atıp butona basıyorsun aynaya öyle bakıyorsun her bakış 10 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tuvalette öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yıllardır arıyordum çok iyi oldu. Artık ecdadımı öğrenebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 teyzemden öğrendim bu taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ayna bedava ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 daha iyisini denemeniz lazım beklentimin altında gidiyo şuan sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 119 $ pek bi ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Böyle gen toplamaya girilince ırklara ağit yapısal genlere yönelik biyolojik silah çalışmaları aklıma gelmiyor değil. Bu arada: Fistan said: aynaya bakmak bedava +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Geçen usadan kindle getirttim, kargo sırf 100 dolar tuttu. Bu çok ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 la bu adamlar sıkıyo olmasınlar.Bakıyo türkiyeden : "Hmm atalarınızın bir kısmı orta asyadan göç etmiş ancak Anadolunun yerli halklarıyla da(hittitler....) akrabalığınız var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar