Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 niye yav, ülkenin başka nesini sevebilirsin ki? evlerın kapılarının onunde ki caymanlarımı yoksa otobanlarını mı yoksa 600 yapan hızlı trenlerını mı yoksa super ekonomik yaşayıp gelen paranın tamamen kırlı oldugunu bılmek mı yoksa 32415412 mbit süper ucuz internetinin mi? yav bence bunları sevmek lame. çünkü bunlar aslında sevgilinin küperleri, ülkeyi sevmek demek ülkenin kendisini ve içinde yaşayanı sevmek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 fede said: rakıya dil uzatma sebepsiz.... sflsk yarın üretimi askıya alınsa "whatevs" der geçerim.. geyiği bırakırsak abi ülke=rakı denklemi var ama. cidden var yani bu.. ______ 600 yapan hızlı trenlerını mı bunu sevebilirim düzgün toplu taşımacılığı, şehir anlayışının gerçekten olmasını, mimari diye bir kavramın yamuk yumuk binalarla rezil edilmemişliğini, kültür diye bişi olmasını ve bunun gerçekten olmasını, üni adı verilen binaların hayvani kütüphanelerinin olmasını, eğitimli insanların eğitimsizlere oranının bizden daha yüksek olmasını, çalışma saatlerinin makullüğünü, taşıdığın pasaportun değerinin olmasını... hatta en basiti, en uç örneği olarak insanların "going green" diye bi kavramı kavrayabilecek kadar parlak olmasını sevebilirim. rakı vs ülke, manzara vs ülke.. peh.. iskoçyayı falan yeğlerim mesela en basitinden rakıyı düşünce özgürlüğüne değişebilirim, boğaz manzarasını da değişebilrim hatta lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Tr=Rakı Kabul ediliyorsa başbakanımız neden aksırıncaya tıksırıncaya kadar içiyorlar engel olamıyorum diye ağlıyo :D Şaka bir yana insan gibi muamele görülen çalışılan bakılan bir ülkeye ülke derim ben.Bu ülkede kadın dekolte giyiyosa tecavüz ederler diyorlarsa vurulup hastanede tedavi olamıyorsan adalet eşitlik yoksa üstüne üstlük eşşek gibi çalışıp 2kuruş para alıyorsun bu paranından 20kuruşunu temel ihtiyaç ve vergilere veriyorsan ülke demem muz cumhuriyeti bile demem. kaçabilsem kaçarım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dasaaa said: fede said: rakıya dil uzatma sebepsiz.... sflsk yarın üretimi askıya alınsa "whatevs" der geçerim.. geyiği bırakırsak abi ülke=rakı denklemi var ama. cidden var yani bu.. ______ 600 yapan hızlı trenlerını mı bunu sevebilirim düzgün toplu taşımacılığı, şehir anlayışının gerçekten olmasını, mimari diye bir kavramın yamuk yumuk binalarla rezil edilmemişliğini, kültür diye bişi olmasını ve bunun gerçekten olmasını, üni adı verilen binaların hayvani kütüphanelerinin olmasını, eğitimli insanların eğitimsizlere oranının bizden daha yüksek olmasını, çalışma saatlerinin makullüğünü, taşıdığın pasaportun değerinin olmasını... hatta en basiti, en uç örneği olarak insanların "going green" diye bi kavramı kavrayabilecek kadar parlak olmasını sevebilirim. rakı vs ülke, manzara vs ülke.. peh.. iskoçyayı falan yeğlerim mesela en basitinden rakıyı düşünce özgürlüğüne değişebilirim, boğaz manzarasını da değişebilrim hatta lan. annadım, o tarz. Olabilir, yani ne diyeyim sen de o tarzı seviyorsun; senin için benim sevdiğim şeyler minor kalıyor. tam terside bana işliyor,zaten ben adapte olamayacağımı zannediyorum o tarz bi ülkeye gidersem. Belki de mutlu olmak için beklentim o kadar yüksek değil, sadece alıştığımdan kopmak istemiorm. Belki de hayat böyle daha zor ve ben bundan zevk alıyorum ne bileyim. ( bide şunu boğaz manzarasıyla kıyaslamayın abi, haritadan random yer seçiğ gittiğinde çok daha güzel şeylerle karşılaşabiliosun cunki ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 standart geyik odur ama be! rakı+ balık+ boğaz manzarası+ bu ülkede hangi mahallede yaşadığını bilmiyorum bu susam sokağı insanlarının "sevgi dolu ve anlayışlı türk halkı!" +muhteşem coğrafya +"istanbulu hiçbişe değişemem" insanları.kaldı ki bi sürü yer var istanbulda. simcity olsa buldozeri basarken saniye düşünmem. haritadan silinecek ve yerine meralık açılacak olsa "hmm meralık yerinde akarsu olacak mı?" diye düşünürüm sadece. standart diagram budur. vardır bi iki tane daha da şimdi aklıma gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sene 2011 [i]beyler [/i]her yerde rakı var, olmadı uzo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 izmir var bide :) mesela ben rakı&balık yapmam, şalgam daha ii. Mesela bana yaz akşamı sade soda içmek veya şekersiz çay içmek daha fazla keyif veriyor bazen. ya işte bissürü şey var beni buraya bağlayan. da ben böle bi adamım işte, bana cayman alsan, satar s2000 alırım onu daha coks evdıgım ıcın. Felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 @laorx: ondan daha kötüsü var ama. adamın biri gazete almaya gttiğimde kendi dilimde çıkmış, bildiğim gazeteleri görmek isterim demişti. kafa lokal kalmış adamlarda. net var ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ya muhalefet yapıo gıbı goruncem ama digital yayın != hardcopy gaste. aynı şe deil ya, valla diil bak =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tuvalette okumak istiyo demek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Tamam sen netten print al öyle oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi gittiğin ülkede yaşama kriterini etkilyecek bi önemi var allaşkına. ben de velvia filmleri severdim fujiden. ama pek de önemli bişi değil hani hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben de tam gaza gelme dasaacım geyiğine dedim ben heryerde rakı var lan dicektim adam rakı sevmiyomuş. herşeye tercih ederim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 velvia'yı seviyordum ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 çok güzel düşünmüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Peki şu farkı sorucam, Başka hangi ülkenin yaşlısı maaşa mayış diyor? Fark burda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hangi ulkenin evlendirme programinda ilk sorulan soru "ssk var mi?" ise, o ulkede maa$a mayi$ diyen ya$lilar da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 edit : vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dasaaa said: abi gittiğin ülkede yaşama kriterini etkilyecek bi önemi var allaşkına. ben de velvia filmleri severdim fujiden. ama pek de önemli bişi değil hani hayatımda. yav ıste adamın yasama krıterı o demek =) neyın onemlı oldugu kısıden kısıye degısır abi, mesela ben aydında aylarca durdum hiç sıkılmadım, ankaraya 1 ay dayanabıldım. Sen dev kütüphanesi olan üniler seversin, adam hardcopy gazete sever. Ben nepalde et yemiyordum mesela, dana/kuzu eti değil diye. E buff etide et diyip yiyebilirdim ama tercih etmiodum işte. Kişiye özel önem sıralaması, genel geçer bişi koyamazsın ki. Kaldı ki, senin o sıraladıklarının çoğu sana dayatılıp "o daha iyi ona yönel" çabalarının ürünü. Mesela, teeneyc filmi dizisi izlemekten üniversitenin çimlerin üzerinde ders çalışmak olduğunu sanıp, bunu ilk yaptığımda ulan bu çimler ne rahatsızmış diyen bi adamım ben. Yemişim yemi, almışım dayatılanı sonra kendim için doğru yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Suark said: Mesela, teeneyc filmi dizisi izlemekten üniversitenin çimlerin üzerinde ders çalışmak olduğunu sanıp, bunu ilk yaptığımda ulan bu çimler ne rahatsızmış diyen bi adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi o çim olayı kızlar için geçerli sadece. kızlar herşeyin üstünde rahat edebiliyolar. öyle bi dizaynları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 said: yav ıste adamın yasama krıterı o demek =) neyın onemlı oldugu kısıden kısıye degısır abi ok iyi güzel said: Kaldı ki, senin o sıraladıklarının çoğu sana dayatılıp "o daha iyi ona yönel" çabalarının ürünü. abi, düşünce özgürlüğü, aşırı sansür olmayan bi yerde yaşama isteği, fişlenmeden görüş bildirebilme, medeni bir şekilde medeniyetle yaşayabilme gibi şeyler dayatma ile olsaydı ohooooooooooo ırak'a özgürlük hakikaten gelmişti be.. sokma akılla olmuyor tabii bu işler. rakı balık bu daa saçma sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=104082422984850&oid=197177969456&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oha adam yaftaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dasaaa said: said: yav ıste adamın yasama krıterı o demek =) neyın onemlı oldugu kısıden kısıye degısır abi ok iyi güzel said: Kaldı ki, senin o sıraladıklarının çoğu sana dayatılıp "o daha iyi ona yönel" çabalarının ürünü. abi, düşünce özgürlüğü, aşırı sansür olmayan bi yerde yaşama isteği, fişlenmeden görüş bildirebilme, medeni bir şekilde medeniyetle yaşayabilme gibi şeyler dayatma ile olsaydı ohooooooooooo ırak'a özgürlük hakikaten gelmişti be.. sokma akılla olmuyor tabii bu işler. bu daa saçma sdfsdf o resimler saçma eet =) onu demiorm ben zaten? bak o altını çizdiğim olay şu http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/31142_388887651455_17900841455_4654133_6999246_n.jpg şartlandırılma. Nepale gidebilirsin mesela, fikir özgürlüğü, aşırı sansür olmayan bir yerde yaşamak istiosan =). adamların özgürlük olayı bizden bayaaaa ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar