yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ahah çok eğlenceli bu program ya tivibu'da açtım attım alt köşeye arada bir değişik tipler çıkıyo falan diye göz ucuyla bakıyorum o sırada sahneye çıkan kadının bir garip dansıyla dönüp durdu sonunda lap diye düştü daha vide yok ama mutlaka olacak topik parselledim bi nevi :D [hr] tivibu'dan nasıl kaydederiz video? hazır geçici hafızamda varken görüntüler ben yapsaydım bari videosunu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ahahah adam yeni akım yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hangi kanal yıldız.tv den çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu nasıl bir kafa abi ? yok böyle bir şey. vid or it didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar