forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0&feature=player_embedded yapan böle yapmış konumuza dönersek malum kış aylarında lpg li araçların benzine geçiş süresi ve km si epey artıyor benzinin inanılmaz yükselişi, geç kalmanın iptal ettiği rölantide bekle kararının uygulanamaması; 2-3 kmlik bu mesafeyi çekilmez kılıyor fakirin bol olduğu ülkede kontağı üzerinde bırakıp arabayı önceden çalışır halde bırakmak da akıl karı değil, bakkal, pastaneye uğrarken açık bırakmak da aynı şekilde merkezi kilit var derken, immobilizer denen zengin icadı bu yolu tıkıyor diğer anahtar kontak üzerindeyken, her bütçenin dostu yedek anahtar ile bu sorun çözülebilir derken yedek anahtar sadece sürücü kapısını kitledi bütün yollar tükenmişken, anahtar üzerinde, araba çalışırken, sürücü kapısı açılacak, içerideki kilitleme mekanizması diğer kapıları kilitleyecek, sonra da manuel olarak kilitlenip ufak hesaplar görülecek. aklıma geldi daha denemedim bu da böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Selam, *yaylalar yaylalar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Vag-com dan boyle bir programlama yapmak mumkun olabilir kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 200-300 meterde geçiş yapan versiyonlar var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Selam, Uykum açıldıktan ve karnım doyduktan sorna tekrar okudum da; Rölantide motoru ısıtmak çok daha uzun zaman alır. Ayrıca motoru ısıtmanın en ekonomik yolu motoru sıkıştırmadan yapılan sürüşlerdir. Benim aracın kaputunda keçe yoktu. Fakat başlantı delikleri mevcut. Renault'un servis kitapçığını azıcık karıştırınca keçeyi bulduk. Stok sorgulaması sonrası sipariş verdim ve 90TL'e patladı bana. Sonuç; motor daha hızlı ısınıyor, ses dışarı daha az sızıyor. Yazın o keçeyi çıkartabilirim, şimdilik böyle kullanmayı tercih ediyorum. Hele diesel motor ise aracın, rölantide ısınması için oldukça uzun beklersin :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Selam, Bu arada bu tarz özel ilave cihazlar var diye biliyorum. Ben özel kış paketi ile aracın içini ve direksiyonu ısıtan kitlerden isterdim :P Audi'de bu opsiyon vardı ama Renault'da hayatta yoktur tabi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 amaç zaten lpg ye geçiş sıcaklığını sağlamak en az 5 dk rölanti istiyor ama 2-3 km gitmeye göre daha ekonomiktir, zaten motor soğukken tüketim daha fazla en ideali 100 metre filan sürüp öyle beklemek o zman baya düşüyo süre. forumda mevzu olmuştu, rusyadaki farından elektirik fişi sarkan arabalar, ama öyle bir ihtiyaç deil ya tam kayseri styala bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar