redhot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 birisinin hiti düştüğü zaman tepesinde kaç hitinin gittiğini yapmaya çalışıyorum.nasıl başlıyacağımı bulamadım.event olarak yazıp silahlara eklemeyi düşünüyorum ama başlıyamadım.biraz arama yaptım baggio : on=@gethit if (=id) src.damage şeklinde bişey demiş ama pek yardımcı olmadı.event ı nasıl hazırlamalıyım.yada işin biraz daha kolayına kaçayım elinde damage alınca giden hiti yazan bir scp si olan varmı diye sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 [events e_dmg_goster] on=@gethit message @30 revisionda bu kadar kolayken, 55i de çok zor. onu bi ara scriptsharing.org forumlarında görmüştüm sephdragon yazmıştı, ama az önce aradım bulamadım.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 baseid>=id === burayada sanırım silahın id si gelecek dimi.... benim sorum o değildi genede teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 taz 55i'de de pek zor degil zebula scriptlerinde hatta var bi tane ornegi ;) 15 satirlik bir kod.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Dmx, 07 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki: taz 55i'de de pek zor degil zebula scriptlerinde hatta var bi tane ornegi ;) 15 satirlik bir kod. seph'in yazdığı 100lerce satırlık bir script vardı da.. o sanırım damage sistemini falan da içeriyordu, bilemiyorum tam[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 o combat damage scriptiydi ;)[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kepi şöle bi sorunum var. hits rast gele düşüyor. bu benim stata ve skilllerimdenmi kaynaklanıyor yoksa karşıki kişinin armoru felanmı etkiliyor biraz bug lı gibi aklıma şimdi bişey gelmiyor. 20 diyo 5 damage veriyo :) sorun sanırım benim scriptlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kell'inkinden bahsetmiyorum ama. bu başka. verilen damage'ı message olarak yazdırma olayı vardı, baska ne ozellikler vardı bilmiom. hatta hdd'de vardı ama yedekler silinince onlar da gitti :)[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 redhot scripte ne yazdığını söyler misin? neyi nasıl kullanıyorsun da 20 ye 5 diyor? r402'nin .damage olayında biraz bug vardı da argn1'in farklı gözükme olayı olmaz ya?[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 4.0.2 i vardı valla verdiğin gibi copy paste ettim. benim uykum geldi o yüzden ben sabah kalkınca bi bakayım uykulu uykulu basmıyo kafa. bide r3 ü deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hangi canlıya vurulduğunda üzerinde damage miktarının yazmasını istiyosan benim dedigim eventi canlının scriptine TEVENTS=e_dmg_goster şeklinde ekle. edit: veya aklıma başka birşey geldi. on=@gethit kısmını on=@hit olarak kullan. say'i src.say yap. eventi kendine ekle. tüm yaratıklarda çıksın. ayarlamaya gerek kalmasın.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 08 Eylül 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar