Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ya geçengün farkettim bizim basında böyle bi huy var bilinmiyen şeyleri kendileri dolduruyor adamlar yalan yanlış haberler salıyorlar ortama Ne bu diyorsanız mesela bitane pilot kabinine kedi girmiş işte uçağı indirmiş vs.. 3 4 gazetede laap diye baş haber hepsini yan yana getir şöyle bi bak ne saçmalık var dersen hepside "kedi uçağı indirdi" şeklinde kucaman yazının yanına bir KEDİ resmi koymuş Ama bakki uçağı 4 5 farklı tür kedi istila etmiş olucakki hepsi ayrı cins kediler:) teki iran teki siyam teki tekir böyle salla babam nasıl olsa kedinin gerçek türünü bilen yok madem böyle biz random bi tür koyalım demiş hepsi farklı bi tür kedi koymuş sanki uçağı indiren o gibi Bugün geminin batma haberi vardı bütün kanallar ayrı bişiii diyor Adamlar bilmediği şeyleri sallıyarak dolduruyor Hede hödöde içi "zehir dolu gemi battı bütün zehir denize yayıldı" *DIANNN klasik efek* Peki çevre kirliliğinin hedesini kim ödeyecek? Başka kanalda "toksit atık dolu gemi önce yan yattı sonrada battı çevreye toksit varilleri yayıldı bu variller bir araçla toplandı" başka bi kanalda "Elektirik santrallerinin artıklarından oluşan içi toksit dolu variller ile yüklü gemi hede hödö sularında battı çevreye variller ve zehirli toksin yayıldı uzmanlar ölü balıkları yemeyin uyarısında bulundu" bakarsanız 1. haberi yayan kanal diğer kanallardan görmüş bariz kanal ilgi çekmeye çalışıcam diye haberi sapıttırıyo 2. haberi bi yerden almış ama ballandırmış normalde olmuyan şeyleri anlatmış 3. oooh salla babam salla 1 kelime doğru 2. sallama şeklinde sallamış ulan hangi uzman ölü balık yemeyin dedi lan 2 saniyede balıkçılardanmı duydun? toksinli balığı bedava balık hesabı yiyip geberen insan zaten salaktır[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bide mersindeki ataş yangınında "ulan yangın var çevre halkı kesin paniklemiştir panikledi yazalım itfaiyide içeri almamışlar kesin bişi gizliyolar bunlar böyle yazın evet hebebe doldurun lan büyük punta yaz oolum " şeklindeydi uyuz bişii Esası haberleri tvden gazeteden alınca nekadar saptırıldığını bi bilseniz:) Bak mesela bugün bi allan kulu radyo gişelerin önünde acayip trafik sıkışıklığı var 1 2 kmlik yol çalışması var aman dikkat diye bi haber yapmadı radyodan 1 saat yolda trafik bekledik istanbula gelirken içim cöört oldu[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 :) güzelll[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 nesi güzel lan dalgamı geçiyon sen:D[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 YEni mi farkettin abi neler var Bizim okulda müdür yardımcısı sabah dedi ki..Çakır öldü,başımız saolsun ertesi gün gastelerde: ''ÇağrıBey Anadolu Lisesi müdür yardımcısı,Çakır öldü diye,1 dakikalık saygı duruşu yaptırdı,ağlayanlar bile vardı'' Nedir bu yaaaaa!!! :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bizimde lise sahibinin önünnü gece bahçelide tinerciler kesmiş , biras hırpalamış . Ertesi gün tv de "Evrensel kolejin sahibi Cavit Gürsoyu tinerciler kaçırdı . 3 Gündür tutulan Cavit Gürsoy ....." die gidiomuş :D . Ben göremedim ama ark dedi , sonra bizim müdür böle bi olay yok die aıklama yapmıştı bize :) said: Chemical, 08 Eylül 2004 00:02 tarihinde demiş ki: nesi güzel lan dalgamı geçiyon sen:D yok abi ölesine dedim :) gerçekler komiktir anlamında :) .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehuehe benim annemin bi arkadaşı bi gazetede çalışıodu hangisi hatırlamıom . bu astroloji sayfası olur ya hergün oraya hep işi erken bitmiş olan veya o gün işi olmayanlar yazıomuş :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 asparagaz Türkiyede doğru dürüst gazete yok ki millet zaten haber okumuyor... Gazeteyi alınca direk spor sayfasını açıyorlar... Bu yüzden adamlar böyle haberler yapıyorlar ki insanların dikkatlerini çeksin diye[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aslında penguendi lemandı boşuna alıyoruz eheh[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Chemical helal harika bir konuya değinmişsin çok doğru diyorsunda burası Türkiye olcak işte birazcık öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar