Freedoom Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Data Cent diye bir şirket, kendilerine gelen çeşitli marka ve modeldeki harddisklerin arıza yapmadan önce nasıl sesler çıkardıklarını kaydetmiş. Harddiskiniz hakkında bir şüpheniz varsa, bu linkten bahsi geçen seslere ulaşabilirsiniz. http://datacent.com/hard_drive_sounds.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 forumda ses anlatmaya/anlamaya calismak icin turlu sebeklikler yapiyorduk, iyi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bi önceki hdd seagate ti bozulmuştu ve cıkardıgı sesi buldum ordan seagate bölümündeki 2. ses başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benmki i-doser sesleri çıkarıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oha dinlemiştim bunları geeklik olsun diye bundan bi önceki adım kamera ile ekran kartı glitchlerini kaydetmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben sorunlu harddiskimle test ediyim dedim siteyi, sesler aynı, böyle otistik adamlar olmasa naparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 otistik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 geek o, otistik olsa sayfa hareketli giflerle, centerlanmış yazılarla dolu olurdu http://www.youtube.com/watch?v=aMPwLB4uboI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 KHaRoN said: otistik mi? Smiley koymadığım için espri olma ihtimalini eledn sanırım:) Kendi topiğimi trollemicem ama:) Edit: Bu arada benim harddisk = "bad heads".. Üzüldüm ama patlayana kadar kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kim bilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar