di Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Selam, Var midir daha once gelistiren eden ? Dokumantasyonda anlatilandan epeyce farkli sekilde gelisiyor olaylar. Farkli cevaplar aliyorum sacma sapan sekilde. Yardim isticem iki dakka. Buradan yazip cevap bekleyecek vakte sahip degilim su anda. Hizlica birileri cikip bana msn/gtalk falan verebilirse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://developers.facebook.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ciddiysen de sakaysan da kaldiracak durumda degilim, o yuzden adam akilli okuyup yaz bi zahmet. Dokumantasyonuna bakiyorum zaten bir yandan. Varsa birisi makbule gececek. Yoksa yapacak bir sey yok. Facebook link'i falan vermeyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 anket falan yapmıştım sdfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cevab verin di ye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 appcelerator.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 neguzelmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar