Valeron Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Sevgili arkadaşlar öndeki araca çarptım,tutanaktada ani fren yaptığından manevra şansım olmadığı için çarptım şeklinde yazdım. Her zaman arkadan çarpan kusurludur gibi bişi söylenir hep doğrumudur bu ? Bide aracı kaskodan yaptırmayı düşünmüyorum götürdüm sanayide ustaya yaptırdım,peki kimin hatalı olduğuna nasıl karar vericekler o zaman ? Trafik Sigortası'yla konuştum,çarptığınız kişi başvurursa yaptırmak için tramer diye bi sistem varmış,orda zaten dosya açılıyor dedi,rapor ona göre inceleniyor dedi,dolayısıyla benim ekstra bişi yapmam gerekmiyomuş ama bu durumun doğruluğundanda emin olamadım. konuyla ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlara şu anda vicdanen rahatlamam için ihtiyaç var,ben cevaplarımı aldıktan sonra konuyu sapıtın ama öncesinde yo yo nolur yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 suçlu olan sensin zaten. her türlü sen yaptırıcaktın arabayı. yaptırdıktan sonra tramer nasıl olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arkadaşıma arkadan çarptı birisi öyle. kedi ezmesin diye ani fren yapmıştı. götürdü servise onlar işte tramer raporu çıkardı vs. sonra çarpanın sikortasına veriyolar onlar ödüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok zaten ödemeyi zorunlu trafik sigortası yapıyor hertürlü ondan yana sıkıntım yok. karayolları mevzuatına göre de arkadan çarpan her zaman asli kusurludur diyo. dolayısıyla paçayı kurtarma şansım yok azda olsa. zaten benim dikkatsizliğimden ötürü çarptım ben,ama öndekide ani frene bastı sağada manevra yapamayınca soldan hop diye vurduk,ciddi bi hasar yok tabi ama acaba onda bi kusur bulabilirler mi diye merak ettiğim için sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olmuyomuş öyle. takip mesafesi vs. senin suçun oluyo her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 carptigin arabanin trafik sigortasi senin trafik sigortandan yaptiracak arabasini. tramer kayidi olu$turulacak otomatik olarak. sen ustaya da yaptirsan sanayii de de yaptirsan bu degi$mez. tutanak tutuldu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arkadan çarpan suçludur %99 istisnalar olabilir, ama senin durumunda sen suçlusun. pratige dokmesi sehir ici trafikte zor olabilir ama takip mesafesi zorunlu bi davadır normalde. bırakmadığın için ani frenine yeterince hızlı cevap verememişsin öndekinin. başvurursa tramere gider tutanagınız, orda tramer inceleyip suç oranını belirler, buna göre de senin trafik sigortana basvurur onun kaskosu, varsa. senin trafik sigortandan tahsil ederler tamiri. pert etmediysen geçmez zaten trafik sigortanı, np. bidahaki sigorta primin artar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tamam ondan yana sıkıntım yok,trafik sigortamdan alıcak parasını onun sigortası,ben sigortayı yenilerken hasarsızlık gidicek işte fazla para vericem vs. ama benim hiç bi halükarda incelemeye bile girse yani tutanaklar,haklı olabilme ihtimalim yok arkadan çarptığım için heralde bunu araştırıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok abi boyalık bişey göçmesi bile yok onun araç,tt eski model. benim scirocco da farın hemen dibinde tamponun üstündeki kısım hop diye dışarı attı kendini,oda nası iş onuda anlamadım. arabaya servet ver 20-30la vur hop diye dışarı pörtlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bana verebilirsin beğenmiyosan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kıçına yapıştın gazlıyodun tabi dimi ttnin allahsııııız sdfsdfsf hayır, tutanağı bi şekilde kendini haklı çıkaracak şekilde tutabilseydin belki olabilirdi. ama tramer sonucuna itiraz da edilebilir, haklı olduguna ama tramerin yanlıs karar veridigne inanıyosan, ama feci mesakatli bi sistem. tavsiye etmem. yazın donulmezden donup onume atlayan ve yolup ortasında manevrasını bitiremeyen adamdan sıyrılırken ben de arka camurlugu göçertmiştim, tramere giden tutanak adamın yazdıgı ve ne yazdıgı anlasılmayan bi tutanak oldugu icin tramer onun aracını benim kullandıgımı sanıp beni suclu cıkarmıstı, telefonlar acenteler falan 1 hafta ugrasıp duzelttirmiştim de anca tamir parasını alabildiydim. tl:dr tutanakta yazılana bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tt ile yarışıyolarmış lan bariz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ulan bugün kampüste viper yeşili şirokko gördüm moralim bozuldu :( lanet olsun fakirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 saab alsa ikinci eli daha kolay olur yani yeşil roccoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben alırım 2. el dsfd. zevk meselesi ama yakışıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yakışıyo da, yakıştıgını dusunen turkiyedeki sayılı insan senden o aracı almak için sen satacagin zaman erişiminde olacak mı. soru o. sölememdeki amac da evet gercekten gozden cıkarılacak para olarak gorecek kadar varlıklıymıs aracın sahibinin babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 izmirde 4 tane filan var sanırım yeşil. beyaz çok daha fazla tabi. ama satılır bence bi şekilde. karaborsası var arabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 evet ciktigindan beri kapali gise araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hoş araba aslında ama overrated bence biraz. Fanboy kesim antipatikleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bir fiesta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Nasıl olsun abi fiesta diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ARABA ÇKGZEL TAAAMMMAAA. fiyat/karsiligi oranı cok guzel, baska cok bi allahsal tarafı yok edit: ama yeni a3 oldu lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ye$ili guzel de sahibindende 8 aydir bi ye$il satilamiyo. arabada yok yok, fiyati da fena deil. boyle izmirden, abt chipli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 plakası ne? EEE, TU, FF var gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 stalker mısın evladım. çok rocco tutkunu gordum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar