Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yardım etmek isteyenlere teşkkür ederim bugün verdim transkriptimi 70 liraya çevircekmiş de asıl şoku noterde yaşadım. onay için 200 tl dedi. bu ne bu normal mi ya? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oley başvuruorz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bella said: yardım etmek isteyenlere teşkkür ederim bugün verdim transkriptimi 70 liraya çevircekmiş de asıl şoku noterde yaşadım. onay için 200 tl dedi. bu ne bu normal mi ya? sdf normal ama tanidiga gitseydin ya da pazarlik yapsaydin daha ucuza hallederdin, onem sirasina gore fiyat kategorilendirmesi gibi bisi var onlarda, bazi seylerin de kategorisi belli degil iste noter kafasina gore siniflandiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ne saçma bi üniversiteymiş bu iü ya. bella konu açtıkça soğuyorum valla pııh8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 istanbul üniversitesinin allah belasını versin bi ingilizce transkript vermedi. uğraştırıyor beni. mortis, ever yarın ya da cuma başvurucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hohoh çok mesudum yalnız notere gerek yok dedi danışmanlık firması yihuea! spider, çok teşekkür ederim bu arada tekrar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bizim okul da Türkçe vermiyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bella said: yardım etmek isteyenlere teşkkür ederim bugün verdim transkriptimi 70 liraya çevircekmiş de asıl şoku noterde yaşadım. onay için 200 tl dedi. bu ne bu normal mi ya? sdf Ben 1 ay kadar once tek sayfa transkriptim icin 50TL tercumana 65TL onayina odedim. Sisli Camii yanindaki noter, yeminli tercuman burosu da tam karsisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 "roket adam" said: Noter gibi gereksiz bi makam işte. Sen ben anca belge kaşeletiyoruz da bir sürü başka işi gücü var noterin. Hadi len dersen 60. ve devamı maddelere bak: http://www.tnb.org.tr/GenelBilgiler/noterlikkanunu_tr.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar