Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya Nükleer Tehlike

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahahah

Hem arada enerji kaybı olur
ısı enerjisi de uçar gider

Problem Carnot?

http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png
Mesaj tarihi:
takip etmek isteyenlere NTV'de Greenpeace Akdeniz temsilcisi ile Atom Enerjisi Eski başkanı bişeyi, bu konuyu tartışıyorlar.

edit: başkan bana biraz gerizekalı gibi geldi.
Mesaj tarihi:
bu gerçek olsaydı gelecekte füzelerin yerini alıcak harika bir sistem yapmıştık şimdi.

düşünsene burdan veriyosun reaktör yakıtını, bi gün sonra amerika yanıyo.
Mesaj tarihi:
liberal said:

takip etmek isteyenlere NTV'de Greenpeace Akdeniz temsilcisi ile Atom Enerjisi Eski başkanı bişeyi, bu konuyu tartışıyorlar.

edit: başkan bana biraz gerizekalı gibi geldi.

Bunu radyoda dinledim biraz. Adam nükleer santral yapılmasını sonuna kadar savunduğu yerin altında fay hattı olduğunu, bin yıldır kaymadığını ama ileride de kaymayacağını söylemenin mümkün olmadığını söyleyerek çok cürretkar davrandı kanımca.

Bir de konuşmanın benim yakaladığım kadarıyla başlarında alakasız sorulara nükleer enerjinin faydalarından bahsederek cevap verdi. Hazırlamış kendini de gelmiş yani (:
Mesaj tarihi:
o santralin duvarlarini, katana ustasi yapmis kendi elleriyle.

saka bi yana duvarlari yapan sirketin katana ustasi varmis, hala el isi katana yapiyolarmis, bilmem bisey celiginden, geleneksel.
Mesaj tarihi:
"halbuki moderin teknoloci ile çok daha iyisini yapabiliyorlar" diyip nanotech ile üretilmiş katana ile eski olanını küt diye kıracaksın.. sonra bi eski usül olanı daha kırıp

problem? diyeceksin

İŞTE BEN BUNA GELİŞİM DERİM!
Mesaj tarihi:
Vardır herhalde bildikleri bir şeyler, ben de bilmeden değerlendirip işkembeden konuşuyorum.

Bir tek toryum diye bir madde olduğunu, uranyumdan daha güzel, patlamayan bir şey olduğunu duymuştum. Nasip artık.
  • Yeni Oluştur...