SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ahahahah Hem arada enerji kaybı olur ısı enerjisi de uçar gider Problem Carnot? http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bişey dicem de, mağmada rezonansta kalması gerekmiyo mu lan bunun o ne güzel şey öyle delsin geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 batuhan said: kendi kendine soğumuyomu bu reaktör :D abi reaktör adı üstünde dış etken olmadığı sürece git gide ısınır yakıtı bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Japonya'yı boşaltmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bütün metinde sadece ona mı takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Çok uzundu direk son paragrafı okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 takip etmek isteyenlere NTV'de Greenpeace Akdeniz temsilcisi ile Atom Enerjisi Eski başkanı bişeyi, bu konuyu tartışıyorlar. edit: başkan bana biraz gerizekalı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 evrimci ile dinci tartışması lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu gerçek olsaydı gelecekte füzelerin yerini alıcak harika bir sistem yapmıştık şimdi. düşünsene burdan veriyosun reaktör yakıtını, bi gün sonra amerika yanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dünya yörüngeden çıkınca amerika yanmıyor :) dünya yanıyor adı üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hmm o zaman cidden dünyayı yok etme planları yapabiliriz bu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Buddha said: Japonya'yı boşaltmak mı? bukkake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ASDFAFADSEGASGADRFGHBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hey.. soğutucu olarak iş görebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 biride cıkıp dememişki yer cekmi dünyanın diger tarafına doğru değil, cekirdeğine doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 liberal said: takip etmek isteyenlere NTV'de Greenpeace Akdeniz temsilcisi ile Atom Enerjisi Eski başkanı bişeyi, bu konuyu tartışıyorlar. edit: başkan bana biraz gerizekalı gibi geldi. Bunu radyoda dinledim biraz. Adam nükleer santral yapılmasını sonuna kadar savunduğu yerin altında fay hattı olduğunu, bin yıldır kaymadığını ama ileride de kaymayacağını söylemenin mümkün olmadığını söyleyerek çok cürretkar davrandı kanımca. Bir de konuşmanın benim yakaladığım kadarıyla başlarında alakasız sorulara nükleer enerjinin faydalarından bahsederek cevap verdi. Hazırlamış kendini de gelmiş yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok dediler onu. hatta daha ciddi açıklamalar bile geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o santralin duvarlarini, katana ustasi yapmis kendi elleriyle. saka bi yana duvarlari yapan sirketin katana ustasi varmis, hala el isi katana yapiyolarmis, bilmem bisey celiginden, geleneksel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 geleneksel katana yapimi belgeseli vardi yutupta, biri payla$mi$ti burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 "halbuki moderin teknoloci ile çok daha iyisini yapabiliyorlar" diyip nanotech ile üretilmiş katana ile eski olanını küt diye kıracaksın.. sonra bi eski usül olanı daha kırıp problem? diyeceksin İŞTE BEN BUNA GELİŞİM DERİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Vardır herhalde bildikleri bir şeyler, ben de bilmeden değerlendirip işkembeden konuşuyorum. Bir tek toryum diye bir madde olduğunu, uranyumdan daha güzel, patlamayan bir şey olduğunu duymuştum. Nasip artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 toryumun hangi izotopu olduguna bagli. lanet olsun kimyadan da anliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hiçbirşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Anatolium'dan enerji üretseler iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Esh said: toryumun hangi izotopu olduguna bagli. lanet olsun kimyadan da anliyorum.. ananem yaptı yazın.. halis ev yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar