Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LF SC2 teammates :)

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar.

Çalışmaya başladığımdan beri normalde oynadığım arkadaşlarımla oynadığımız vakitler bir türlü tutmuyor. Bu nedenle takım olabileceğim, praktis yapabileceğim arkadaş bulmakta zorlanıyorum.

Hafta içi 8-9 sonrası SC2 oynayan, oynamak isteyen takım arkadaşları arıyorum, gerek 1v1 praktis yapabileceğim, gerek takım olarak 2v2, 3v3 atabileceğim :)
Uzun süre birlikte oynayabileceğimiz kişiler.

Derseniz ki ben burdayım, oynayalım, öğrenelim birbirimize öğretelim, özel mesajla bana ulaşabilirsiniz :)

Bendeniz Platinium 1v1 Terran oyuncusuyum. Son iki ay yoğunluktan dolayı hiç oynamadım gibi ama toparlanmaya başladım :)

Arkadaşlık sitesinde arar gibi oldu ama olay budur kısaca.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, bol starcraft'lı günler dilerim

(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Belegurth said:

daha önce ben bi thread açmıştım practice partner için de millet cıvıdı sora huun kapadı

sadece praktis yapıcak kişi arıyorum gibi anlaşılıyor ancak açıkçası sadece sc2 oynayabileceğim, benimle aynı saatlerde online olabilecek birilerini arıyorum.

random yapıp sürekli farklı kişilerle oynamaktansa, bulmayı umduğum bir kaç kişi ile sc2 atmanın daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.

aslında amacıma ulaştım bir kaç arkadaş öm ile ulaşmış bu nedenle iyice cıvımadan topic kapatılabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...