ermynorac Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Merhabalar arkadaşlar. Çalışmaya başladığımdan beri normalde oynadığım arkadaşlarımla oynadığımız vakitler bir türlü tutmuyor. Bu nedenle takım olabileceğim, praktis yapabileceğim arkadaş bulmakta zorlanıyorum. Hafta içi 8-9 sonrası SC2 oynayan, oynamak isteyen takım arkadaşları arıyorum, gerek 1v1 praktis yapabileceğim, gerek takım olarak 2v2, 3v3 atabileceğim :) Uzun süre birlikte oynayabileceğimiz kişiler. Derseniz ki ben burdayım, oynayalım, öğrenelim birbirimize öğretelim, özel mesajla bana ulaşabilirsiniz :) Bendeniz Platinium 1v1 Terran oyuncusuyum. Son iki ay yoğunluktan dolayı hiç oynamadım gibi ama toparlanmaya başladım :) Arkadaşlık sitesinde arar gibi oldu ama olay budur kısaca. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder, bol starcraft'lı günler dilerim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 daha önce ben bi thread açmıştım practice partner için de millet cıvıdı sora huun kapadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mailini yazda üyelikte kullanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 terran olduğunu okudum ve kötü şeyler düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 off topic : LF noluyor hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 lukin for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 wowcu detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nerdeyse tüm takıma dayalı oyunlarda birilerini birşeyleri aramak için kısaltma o wow için değil yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Belegurth said: daha önce ben bi thread açmıştım practice partner için de millet cıvıdı sora huun kapadı sadece praktis yapıcak kişi arıyorum gibi anlaşılıyor ancak açıkçası sadece sc2 oynayabileceğim, benimle aynı saatlerde online olabilecek birilerini arıyorum. random yapıp sürekli farklı kişilerle oynamaktansa, bulmayı umduğum bir kaç kişi ile sc2 atmanın daha eğlenceli olacağını düşünüyorum. aslında amacıma ulaştım bir kaç arkadaş öm ile ulaşmış bu nedenle iyice cıvımadan topic kapatılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gir tur-1 e akşam dediğin saatlerde en az 25-30 kişi oluyor. çakarsın kanalda selam, bulursun birisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar