iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 gökalp DV9000'se pavilionların klasik problemi o ekran kartı uçmuş. Fırında ısıtmak gibi çözümler var ama bu ısıtma işleminde makineyi toptan kaybetme riskin var. Benim tanıdığım/arkadaşımın çalıştığı biyer var minimum ücretle baktırabiliriz eğer hala istanbuldaysan. Yine ısıtma işlemi yapıyorlar ama daha profesyonel bi şekilde makineyle sadece çipi ısıtmak suretiyle çalışıyorlar. HP servisinden iyiler öyle söyleyeyim. bide mesaj kutun dolu özelden atamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 mesaj kutumu dolduranlar utansın boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Şu epic imiş So here is the fix.....get a strong hair dryer or in my case industrial heat gun. I positioned my computer so the intake fan was hanging over the desk, and slowly heated up the surface underneath....Do Not Melt The Case..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar