Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi hem çok güzel olup hem de dersleri süper kızlar var ya. haftasonları dağıtıp kalan sürelerde çalışıyorlar. ben de hafta sonu dağıtıyorum hafta içi kitap falan okuyorum, film izliyorum, gece balkona çıkıp sigara içiyorum. ağaçlar kediler falan hayat ilginç baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çirkin olmasa ne işi var dil ile falan Okumasına bile gerek yok afet ise mesela. Burdan çıkarak bi felsefe oluştur işte kendine. Hayat gelip geçer, ne kadar çabuk kendini kandırabilirsen o kadar mutlusun yoksa işin zor.çabalar durursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 türlü türlü IK var ortada, genelleme yapılası birşey değil bu btw, neler var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 beterin beteri vardır, misal ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Lancelion said: evde durup paticikte gezdiğimiz her an net vakit kaybı, true story. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Okulda ve okuldan sonra staj yapın bi yerlerde gerisi boş öyle über bi sertifika değilse. Kuzenim iş alımlarında mezun olduğu okula ne tecrübesi olduğuna baktıktan sonra bakıyorum falan demişti zamanında otokar, pepsi,coca cola gibi şirketlerde çalıştı. İngilizcen vardır 60ı aşağıladığına göre, cvni doldurabilicek stajları araştır git sürün oralarda sonradan ekmeğini yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hiçbişey için genç değil.haydi çalışmaya başlayalım! = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mesela ben şimdi bucket listi tekrar izliyorum. ilerde bok gibi parayla ne yapabilirim onu hesaplıyorum. güzel alternatifler sunuyor. ayrıca yasadıgın hayatı çok güzel irdeliyor. morgan freeman jakuzide su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bi çekil aradan örtman. Tuzun kuru senin atanmışın oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 karate kidin yeni çekimini indiriyorum ben de. sabah 9 servisiyle gitcem okula, 8 de kalkmak için 2de yatmam yeter. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: Hayat gelip geçer, ne kadar çabuk kendini kandırabilirsen o kadar mutlusun yoksa işin zor.çabalar durursun. fistan'ın bu başlıktaki performansının baya iyi olması ile birlikte favorim bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hayat fistana guzel, tabi konusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 barda kasiyerlik yapıyorum Kötü Ama mutluyum İnş. Mühendisiyim. İngilizcem fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 staj yapamıyorsanız ya da yalandan staj yapıyorsanız gidin kurs/eğitim alın. hiç yoktan sizin istekli olduğunuzu gösterir bu. ilk işimi bu sayede buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 eskisehirin yarisi fistanlarin :) bide kasiyerim diyo burda sfdsdf geri kalan yarisi da bizim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: barda kasiyerlik yapıyorum Kötü Ama mutluyum İnş. Mühendisiyim. İngilizcem fena degil. cv ni yollasana bana ek iş istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dasaaa said: Lancelion said: evde durup paticikte gezdiğimiz her an net vakit kaybı, true story. +1 hadi çıkalım bi hava alalım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 @fede: abi bi 2ay pause alabilsek süper olur olm bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hadi alalım. yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 wastyrx said: cv ni yollasana bana ek iş istersen :Pçalışmayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Save alın önce bi, mavi ekran alırsanız devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fede said: hadi alalım. yer mi? abi bana 30günlük doktor raporu ayalaryın ya kurullu.. bildiğin 2ay pause alayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: wastyrx said: cv ni yollasana bana ek iş istersen :Pçalışmayı sevmiyorum. Kim seviyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Fistan said: wastyrx said: cv ni yollasana bana ek iş istersen :Pçalışmayı sevmiyorum. çalışmayı seven mi var abi zaten. varsa öyle biri aklına sıçayım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dasaaa said: fede said: hadi alalım. yer mi? abi bana 30günlük doktor raporu ayalaryın ya kurullu.. bildiğin 2ay pause alayım hemen hacı 3 senedir paustayım ben. hiç o kadar eğlenceli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar