Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Tüküreyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi hem çok güzel olup hem de dersleri süper kızlar var ya. haftasonları dağıtıp kalan sürelerde çalışıyorlar. ben de hafta sonu dağıtıyorum hafta içi kitap falan okuyorum, film izliyorum, gece balkona çıkıp sigara içiyorum. ağaçlar kediler falan hayat ilginç baya ya.
Mesaj tarihi:
çirkin olmasa ne işi var dil ile falan
Okumasına bile gerek yok afet ise mesela.
Burdan çıkarak bi felsefe oluştur işte kendine. Hayat gelip geçer, ne kadar çabuk kendini kandırabilirsen o kadar mutlusun yoksa işin zor.çabalar durursun.
Mesaj tarihi:
Okulda ve okuldan sonra staj yapın bi yerlerde gerisi boş öyle über bi sertifika değilse. Kuzenim iş alımlarında mezun olduğu okula ne tecrübesi olduğuna baktıktan sonra bakıyorum falan demişti zamanında otokar, pepsi,coca cola gibi şirketlerde çalıştı. İngilizcen vardır 60ı aşağıladığına göre, cvni doldurabilicek stajları araştır git sürün oralarda sonradan ekmeğini yersin.
Mesaj tarihi:
mesela ben şimdi bucket listi tekrar izliyorum.
ilerde bok gibi parayla ne yapabilirim onu hesaplıyorum.
güzel alternatifler sunuyor.
ayrıca yasadıgın hayatı çok güzel irdeliyor.
morgan freeman jakuzide su an.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Hayat gelip geçer, ne kadar çabuk kendini kandırabilirsen o kadar mutlusun yoksa işin zor.çabalar durursun.

fistan'ın bu başlıktaki performansının baya iyi olması ile birlikte favorim bu oldu
Mesaj tarihi:
staj yapamıyorsanız ya da yalandan staj yapıyorsanız gidin kurs/eğitim alın. hiç yoktan sizin istekli olduğunuzu gösterir bu. ilk işimi bu sayede buldum ben.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

wastyrx said:

cv ni yollasana bana ek iş istersen :P
çalışmayı sevmiyorum.

çalışmayı seven mi var abi zaten. varsa öyle biri aklına sıçayım onun
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

fede said:

hadi alalım. yer mi?

abi bana 30günlük doktor raporu ayalaryın ya kurullu..

bildiğin 2ay pause alayım hemen

hacı 3 senedir paustayım ben. hiç o kadar eğlenceli değil
  • Yeni Oluştur...