Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazi Script Sorunlari..

gennayi

Öne çıkan mesajlar

Şimdi öncelikle sana sphere kurma büyüsünü anlatıyorum.
şimdi öncelike bronx ustanın sihirli scriptler adlı dosyasını çekiyorsun sora onlarda oynama yapıyorsun. Sora uyuduğun zaman rüyana scpler giriyor ve Sende server kur olm senin onlardan neyin eksik diyor sende aldanıp ertesi günü serverımızı açılmıştır www.newbieshard.cjb.net diye açıyorsun topic. Bak cjb.net çok önemli işin sırrı orda[signature][hline]

Abe Script nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu akşam akşam veya gece gece kopardın beni adamın dedigine bak abe ben büyüleri itemleri zart zurt yazmış sonra onları nasıl yaparım abicim bunları öğretmek için sana 1 satır yazı yetmez bak scripting e giriş var onu oku ondan sonra gel buraya şu itemi şöyle yaptım olmadı vb... konularda söyle bizde sana yardım edek ok ?

ha birde cjb den adres al o adres olmassa server kuramassın he ...

[Bu mesaj TheSerial tarafından 05 Eylül 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi soru sormuş.
Artist artist seviyesizlik yapacağınıza ne yapması gerektiğini anlatsanıza, tabii biliyorsanız , eminimki bilmiyorsunuz burda yardım isteyenleri aşşağılayarak kaliteli gözükmeye çalışıyosunuz.

[email protected] msn adresim.Gelirsen anlatırım hepsini.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

brook canım biz buraya millete script nasıl yazılır anlatmıyoruz ki problemleri yatırıyoruz adam hiç bişey bilmiyorrr..... scripting e giriş var orayı okusun yahu sende bu adama yardım edecen sonra herkez gelecek banada abe banada abe töbe töbe ya illa kendini bir adım öne atacan .....
Sosyal ağlarda paylaş

freez time için magery sistemi yazman gerekli
delay için table_x.scp içinde buyulerin delaylarını ayarlayabilirsin.
sphere_d_weapons.scp burada itemlerin hızlarını ve damage'lerini ayarlayabilirsin
sphere_d_armor.scp içindede armorları ayarlayabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSerial, 05 Eylül 2004 23:18 tarihinde demiş ki:
...ha birde cjb den adres al o adres olmassa server kuramassın he ...

ajaahaahahohgsıuaugauıg :horace:[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...