gennayi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ben kendime Olesine bir server acicagimda Buyulerde Freezetime , Delaytime , Damage ve magicallar icin damage dayanikliligi bir de zirhlarin armorlarini nasil ayarlicagimi anlatabilirmisiniz. Yardimlariniz İcin Simdiden Tesekkur Ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oha fln oldum yani sana tavsiyem bronxun scp leri ve serverini kur 1 ay sonra server açmaya karar verirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gennayi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 nerde oldugunu bilsem kurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 :kopanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gennayi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Gereksiz yere topic'i kirletmesezsen sevinirim ben yardim istedim senin gibi laubali biri ile muhatab olmak deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Şimdi öncelikle sana sphere kurma büyüsünü anlatıyorum. şimdi öncelike bronx ustanın sihirli scriptler adlı dosyasını çekiyorsun sora onlarda oynama yapıyorsun. Sora uyuduğun zaman rüyana scpler giriyor ve Sende server kur olm senin onlardan neyin eksik diyor sende aldanıp ertesi günü serverımızı açılmıştır www.newbieshard.cjb.net diye açıyorsun topic. Bak cjb.net çok önemli işin sırrı orda[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yahu akşam akşam veya gece gece kopardın beni adamın dedigine bak abe ben büyüleri itemleri zart zurt yazmış sonra onları nasıl yaparım abicim bunları öğretmek için sana 1 satır yazı yetmez bak scripting e giriş var onu oku ondan sonra gel buraya şu itemi şöyle yaptım olmadı vb... konularda söyle bizde sana yardım edek ok ? ha birde cjb den adres al o adres olmassa server kuramassın he ... [Bu mesaj TheSerial tarafından 05 Eylül 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Adam gibi soru sormuş. Artist artist seviyesizlik yapacağınıza ne yapması gerektiğini anlatsanıza, tabii biliyorsanız , eminimki bilmiyorsunuz burda yardım isteyenleri aşşağılayarak kaliteli gözükmeye çalışıyosunuz. [email protected] msn adresim.Gelirsen anlatırım hepsini.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 brook canım biz buraya millete script nasıl yazılır anlatmıyoruz ki problemleri yatırıyoruz adam hiç bişey bilmiyorrr..... scripting e giriş var orayı okusun yahu sende bu adama yardım edecen sonra herkez gelecek banada abe banada abe töbe töbe ya illa kendini bir adım öne atacan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 freez time için magery sistemi yazman gerekli delay için table_x.scp içinde buyulerin delaylarını ayarlayabilirsin. sphere_d_weapons.scp burada itemlerin hızlarını ve damage'lerini ayarlayabilirsin sphere_d_armor.scp içindede armorları ayarlayabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 larethian senin bahsettigin weapons_d_xxx neyse işte r3r4 demi var ? sphere 55i de yok bide r3r4 nerden yüklerim özel msj atarsan sevinirim..[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 weapons.scp adı olabilri tabi 1.0 da öle :D item arat örneğin defname=i_katana die onun olduğu scp dir. sphere_d_armor.scp içinde defname=i_platemail_helm gibi arat o zaman onların scplerini bulursun .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: TheSerial, 05 Eylül 2004 23:18 tarihinde demiş ki: ...ha birde cjb den adres al o adres olmassa server kuramassın he ... ajaahaahahohgsıuaugauıg :horace:[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar