dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 selam ben mardinliyim ve size laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cevap gelmedi :( üzüldüm. hazırladığım lafları söyliyim. şöyle ki : ülkenin gelişmemiş kesimini topraklarımızdan çıkartabiliriz. ülkedeki cahil halkı katledebiliriz. nasıl ama ? süper çözümler dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3-5 tane kalsin midyeci lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Fin said: 3-5 tane kalsin midyeci lazim asdfsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cevap: bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz, ha bi yerden de kısaltma küfür sildim. yasak burada. ak,aq gibi şeyler. ban sebebi. kalanında faturanı ödemiyorsan, kaçak kullanıyorsan elektriği, kapat bilgisayarını. parasını biz veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://i54.tinypic.com/2rojbrk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dattebayo said: ülkenin gelişmemiş kesimini topraklarımızdan çıkartabiliriz. ülkedeki cahil halkı katledebiliriz. nasıl ama ? süper çözümler dimi ? gelişmemiş kesim geyiği yapmayın lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.allamericanhotdog.net/images-big106/106girls2_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dasaaa said: cevap: bi üstteki mesajı alıntılamıyoruz sayfadaki son mesaj olmakla bi sonraki sayfada ilk mesaj olmak arasindaki ince cizgi, son kullanicida nasil bir stres yaratiyor bir bilsen. alintiliyosak bir sebebi var. bence BMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bi de asil malzemeyi nasil koymami$iz buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gavur spammer'a pc'ye yaklaşmayacaksın, cep telinde bile internet bağlantısı olamyacak diyor ya. kaçak kullanana cezayı kestikten sonra evine elektrikli alet almasını da yasaklasalar "hey bu iyi bir karar" derim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 istanbulda tüketilen kaçak elektrik miktarı herhangi bir doğu ilindekinden daha mı fazla bana mı öyle geliyor ? ( anlamam bu tür şeylerden de :F ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cevab veremediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 istanbulda elektrigi kimlerin kacak kullandigina dair bir istatistik olsa muhtemelen kalbin kirilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Esh said: istanbulda elektrigi kimlerin kacak kullandigina dair bir istatistik olsa muhtemelen kalbin kirilirdi. israilliler, amerikalılar falan mı kullanıyor ? neden kalbim kırılsın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hep yüzsüz uzaylılar kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben mi yanlış anlıyorum acaba diye 3-5 defa okudum esh'in mesajını. ya iğrenç bir insan ya da espri yapmaya çalışan ilkokullu. başka cevap bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ilkokullu olabilirim evet. realist olunca igrenc insan olunuyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hmm açık açık yazıyorum, burada üyelere "ya iğvrenç bi insan" gibi bişiler demek yasak canım benim.. öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dasaaa said: hmm açık açık yazıyorum, burada üyelere "ya iğvrenç bi insan" gibi bişiler demek yasak canım benim.. öpüyorum. ilkokulluymuş sorun çözüldü. paticikte hentai yasak mı ? ona göre paylaşım falan yapacam da :) edit : diğer sayfada diye alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 köy kahvesindeki emekli esnaflar gibi ırkçı genelleme yapmak realizm mi olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Irkci genelleme nerede acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yaptığın imayı sana mı anlatayım? Esh said: istanbulda elektrigi kimlerin kacak kullandigina dair bir istatistik olsa muhtemelen kalbin kirilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Belki ben kullaniyorum kacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar