Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arkadaşlar bir hayvanı tame staff a tıklayıp targetı hayvana tıkladıgım zaman tamelemeye başlıyor doğal olarak ama hayvanın yanında olmasamda tame devam edıyor yanı tame basıp brit ten minoc ada recall olsam o hala tame lıyor bunu nasıl fix liyebilirim bi ara gördüm galiba ama hatırlıyamıyorum. yardımcı olurmusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 arama yaparsan fixi war öle bodozlama yazma forumlara ben taming yazdım direk çıktı .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Senin Tame ile ilgili sorunların var , tamelemeye basladigi an event ver playera belkide vardir zbl scp lerini bilmiom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 10 tane yazi geldi harbiden benimde simdi aklima geldi nbl da taming staff yazilmisti her say in basina tamecheck die bi komut koy kardes [Function tamecheck] if ( > 3) src.findid.i_taming_staff.timer -1 return 1 else return 0 endif[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 bunun neresine koyucam sımdı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 doproski kısmı ? hıııı arama buttonunu kullan 1926 kere cevaplanmış bi soru bu insaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aramana başlatma lan yaz bakalım arama motoruna Taming Staff KAÇ TANE WAR 4 tane ONLARADA CEVAP BİLE WERILMEMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 noluyo ya biraz sakin olun...[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar