Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben Atı bless atıp küçültme bugunu fixlemek istiyorum kısacası. söyle bir şey lazım ata bless daha dorusu sanet buyulerını attıgım zaman atın kontrat haline gelmesini istemiyorum. veya ata hiç buyu atılmamasını ıstıyorum yardım edersenız çok sevınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 HOP pati ler ordamısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Birde bu konu altında şu soruyu sormak istedim. mesela bir kordinat belirliyicem ve o kordinatlara .go kordinat diyerek gidebilicem bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim ne yapyıyım öğrenmeyi seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 böyle bi bug mı var? (zebulada sanırım)[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kontrata link satırından sonra link.spelleffect 41 1000 eklesen kafi.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu shrink deed i item in içinde aradım ama bulamadım. biraz daha açık anlatırmısın mıke kusura bakma ya yoruyoum senı her soruma cevap werıyorsun kusura bakmadın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bende bulamadım bi scp nın içinde bir kaç tane yazılım war :( nerde oluyor bronx bu deed scp si hatırlıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 zebula scriptlerinde kontrat items/tstaff.scp, 10. satır[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 endif try src.newnpc link link.spelleffect 41 1000 link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif bu şekilde yaptım oldu inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 evet zebula ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada 127. satırdaki tag.trade ibaresinden önce src.targ.spelleffect 41 1000 yapıcaksın yanlış söylemişim. bi dene olmuş mu belki link üzerinden spelleffecti kabul etmeyebilir emin diilim. bi at yarat .xshow str de sonucu kaydet ata strentgh at .xshow str yap sonucu yine kaydet atı kontrat yap kontrata .xshow tag.trade_str yap[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif src.targ.spelleffect 41 1000 tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : kontrat haline getirildi. endif bu şekilde yaptım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 mike msn ö.m söylermısın bana yardımcı olman için ? bu şekilde cok zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif () || () || () || () || () src.sysmessage Bu Hayvanin Uzerinde Buyu Var Yada Potion Icmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : kontrat haline getirildi. endif return 1 bu işine yaraması lazım. umarım bunu yapabilirsin. sendeki on=@targonchar kısmını silip bunu koyuyorsun sorun çıkmaz artık. [Bu mesaj simonare tarafından 07 Eylül 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 böyle uğra$acağına zbl scriptlerinde spelldelay ile ilgili kısımda Strength, Agility,Cunning ve Blessi bul if () f_fizzle return 1 endif bunu ekle ilgili kısımlara.[signature][hline]Aera UO Aera Radio Station Wj daQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 heal'den bahsetmiyorum. Strength,Cunning,Agility ve Bless ile ilgili spelldelayların altına eklerse bir sorun çıkmaz ben kullanıyorum zira.[signature][hline]Aera UO Aera Radio Station Wj daQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 tşk ediyorum ama hiç bi işime yaramadı bu yazdıklarınız :( yanı yanlışlık war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar