Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abv Finansbank


Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Aradiklarinda diyorsun ki "bu yaptiginiz resmen taciz, bir sonraki telefonunuzda direkt dilekceyi yazip veriyorum savciliga".

Hatta seyi de soyle, "o arayan ben degildim diger arkadaslarimdan biri aramistir" hikayesiyle de aramasinlar. Super salaga yatiyorlar.

En delirdigim sey ise "kartimi iptal edin" falan dediginde "e kullanmasaniz da dursun lazim olur" diye sozde iyi niyet falan gostermeleri. Sana ne ulan ? Lazim olursa gider alirim baska bankadan dingil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 ay önce bi arkadaş sırf geyik olsun diye (aptallık yaptı tabi) bi web sayfasında dolaşırken reklamın birinde "telefın nonuzu yazın krediniz gelsin" tarzında bi reklama, benim telefon nomu yazdı. sonra beni bi numara aradı bi süre sonra açtım resmen trollediler. sessizlikten başka bişi yok karşıda. alo diyorum ses yok. her gün aradı 2 defa. ilk başta bilmiyorum tabi kimin aradığını merak ettim netten baktım finansbankmış. bi ara kestiler sonra aramayı 1 2 hafta. bende oh diyodumki sonra tekrar başladılar. telefonu açtığımda ise cevap yok karşıda. 1 kere bayanın birisi konuştu en sonunda. kredi başvurusunda bulunmuşsunuz onaylandı dedi. ne zaman müsaitseniz gelin alın gibi kponuşuyo. bende şimdi müsait değilim daha sonra ben sizi ararım diyip kapadım. hala 2 günde 1 ararlar. bi ara açıp bende küfredeyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...