knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 birincisi sesler bazen cızırtılı çıkıyor. half life'da oldu mesela ama diğerlerinde görmedim. bunun nedenini pclabs'de falan buldum ancak ordaki çözümler sorunumu çözemedi. baktımki aynı irq'da 5 tane falan var. bunları ayırmam lazım ama seçenek yeri disabled. bios'dan falan nası çözerim? ikincisi ise monitörün refresh rate seçeneklerinde sadece 60hz var. doğal olarak sadece 60hz'de oynuyorum. optimal seç falan demeyin. çünkü yok :) ekran kartı özelliklerinde bi yerde refresh rate default yazıyo. bunu 120hz'ye kadar çıkarabiliyorum ordan. ama d3d bölümünde olduu için opengl'de işlemez diye düşünüorum. yoksa opengl'de böyle bi ayara gerek yok mu?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bilgisayar = her yerde sorun yok abi dayanamıyom ben dağa kaçıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yok mu böyle bi sorunu olan? nforcers hq'da falan bakınıyorum da tam bulamadım cevabımı...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Olm dopak ekranını daha deişik tanıt alala[hline][ quote ]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)[ /quote ] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hey allaam imzaya bak ahahaha[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 urza neyin ne olduğunun farkındayım. sabahtan beri nforcershq'da ses sorununa yanıt aradığım için kafayı nforce ile yedim. başlıktaki çoğul ekini atarsın olur biter. soruma yanıt bekliyorum. neyin ne ile alakalı olduğunu değil. refresh sorununu da refresh force denen bi programla çözdüm gibi...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Urza'cım Nforce chipset ekran kartı war, ama şu an onboard olarak sadece serverlarda veriliyo bazı deişik teknolojileri destekliyo bizim gibi son tüketiciye gelmedi halen ama ;) :lol:[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Eğer Windows xp ve 2000 kullanıosan onlarda irq ayarı yoks. Dinamik irq sharing diye bi olaymı ne var. O yüzden aynı irq'dan kullanıo. Genede çok istiorsan com port ve ps/2 girişlerin irq ları var. Eğer bu tip giriş kullanmıorsan bunları anakarttan disable edip ekran kartını ses kartını modemi felan kaldırıp hatta onboard olmayanların anakarta takılı olduğu yerleri değiştirip tekrar yükle. Belki kapattığın com yada ps/2 portlardan arta kalan irq lara yerleşir. Win2k'da ben yapmıştım bu şekilde ama winxp yemio. Winxp kurmadan gidip com portları kapatmıştım. Ama genede o portların kullandığı irq ları boş gösterio. irq 15'e kafayı takmış bütün herşeyi orda gösterio. Ama dediğim gibi bu bir sorun deil. Büyük ihtimalle senin sorun irq ile alakasız.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 June 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 pclabs'de irq'dan kaynaklandığını söylüyodu. yannız şöyle bi çözüm varmış nforcershq'da biri yazmış. bios'da apic mode ayarını disable edilerek sorun çözülüyomuş. yannız sistemin açılmaması gibi bi riski varmış. bu risk neye göre artıyor?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ehe ehe abinizin gıcır gıcır kt400 chipi var gül gibi çalışıo ehue aslında anakartların chipleri deişenbiliosa yeni bi chip al :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 nforce 2 ekran kartlarında dip gürültüsü çok bilindik bir sorun 2.11.15.0 nolu nforce2 chipset driver ını çekeceksin[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 via'nın yanından geçmem kusura bakma.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bak işte inat etmemen gereken bir husus nforce 2 kullanmana rağmen anakart driverının içinde on-board ses kartı driver ı taşıdığından haberin yok[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ben asla onboard bişi kullanmadım. Hiçde sorunum olmadı. O yüzden hiçbir zaman onboard bişi kullanmıcam. Asus a7v8x/x (via KT400) anakarttan memnunum. Daha WinXP'de donma olayı yaşamadım. Oyunlarda olsun windows'da olsun. Sorun gibi görünen tek şey DVD'nin ve CD yazıcının anormal ısınması. Havalardan olsa gerek. Gerçi çok ısınınca hemen RAKS vantilatörü kasanın dibine dayayıp açıorum hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Abit nf7-s'in onboard ses kartı SoundStorm'un arkadasındaki 4 speaker girişinden sadece biri çalışıyor. Yardım, sürücüsünü kurdum yine geçmedi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Asus A7N8X-E Deluxe karta sahibim.. Windows ta hiç problem yaşamadım, Linux 'ta 2.4.22 ve aşağısındaki kernellar default olarak desteklemiyor onboard olarak gelen ethernet kartını.. Gel gelelim nvidia sitesinden nforce chipsetler için bişiler yükleyebiliyorsunuz.. 2.4.26 ve üzeri kernellarda problem yok.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sürücüsünden ayarladın mı hoparlör sayısını fln? belki ondandır bende de abit nf7-s var ama kulaklık kullandığımdan bilemiyorum :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ayarlardım ya her şeyi ama olmuyor işte. Ana kartın arkasındaki 4 ses girişinden sadece birisi çalışıyor. Ona ön 2 speakerın kabloyu takıyorum; arka 2 speakerın kablosunu takdığım diğer 3 giriş de tepki vermiyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar