Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bmp yi mape cevirdikten sonra haritanın %60 dan sonrasında sorun cıkıyor bu neden kaynaklanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 verdiği hatayı yazarmısın buraya ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hata vermiyor onuda anlamadım işlemi bitiriyor ama haritanin belli bir bolmu sacma sapan item vs kaynıyor dragon 11 versionu kullanıyorum. Haritayı insideuo da acıp bakıyorum bellı bır bolmu tamam ama obur bolmu no draw denen itemlarla kaynıyor oraya koydugum hic bir sey gozukmuyor... pixel ayarlarıda dogru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ilginç üzgünüm yardımcı olamayacağım bilgim yok başıma gelseydi olabilirdim ama gelmedi hiç :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 saol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar