Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Computer Science

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bölümde okuyan, mezun olmuş ya da kabul almış bir arkadaşa birkaç soru soracağım eğer bu durumlarda birinde olan birisi varsa özel mesaj atsın bana e-posta ile bazı sorular sormak istiyorum. Alanında bilgili olursa daha iyi olur. Amerikada tecrübesi olan varsa dahada iyi olur.

Hadi bakalım w8 mod :)
Mesaj tarihi:
direk olarak buraya sormuyacam. e-posta ile sormak istiyorum, paylaşılacak bişeyse burayada paylaşırım. bana özel bir durum olduğu için direk sormadım.
Mesaj tarihi:
başım dönüyor ya yatıcam şimdi. yardım edecek friend özel mesak atsın yarın bakarım ben, yemekte yiyim gece gece yemek yicez noluyo böle.
Mesaj tarihi:
hocam ciddiye alarak konuşuyorum. yardım edecekseniz bir bilginiz varsa, tecrübeliseniz özel mesajla iletişime geçin bana, e-posta adresiniz falan varsa onuda verin orada daha rahat olur.

bittus eğer yardım edeceksen e-postanı at özel mesajla ben seni yarın bulurum şimdi uyku moduna girecem, tabi ilk tıkın modu olacak ^_^
Mesaj tarihi:
:D :D
ya kişisel dediğim ben bilgi alacam azcık. sonuç çıkarsa buraya koyarım ama diğer insanalrla benim durumum farklı. buraya yazdınmı ben nerden bilem kimin fake kimin insan olduğunu :)
  • Yeni Oluştur...