Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bu bölümde okuyan, mezun olmuş ya da kabul almış bir arkadaşa birkaç soru soracağım eğer bu durumlarda birinde olan birisi varsa özel mesaj atsın bana e-posta ile bazı sorular sormak istiyorum. Alanında bilgili olursa daha iyi olur. Amerikada tecrübesi olan varsa dahada iyi olur. Hadi bakalım w8 mod :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 inb4 ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 penth tam aradığın adam demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yardımcı olursanız sevinirim. nasıl ulaşabilirim onlara? e-posta falan filan? http://forum.paticik.com/profile.php?27,6850 bumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 SANKI BI ILKE VAR ALLA ALLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 mikrosoft reröre diye topik aç, penth seni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 burda kapı gibi aquila var be yıllarını computer science a vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 topigin icinde isvec microsoft kelimelerini bol kullan kendisi spawn olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 pardon bilemedik, akila da var eed, ÇOK TECRÜBELİ. tr de okuyan da killer vardı yamulmuyorsam. saygı sevgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ama tabi ortada bi de akila gercegi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hadi geyik bi yerede hakketten ihtiyacım var yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sor birader iste ne sorucaksan, utanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 direk olarak buraya sormuyacam. e-posta ile sormak istiyorum, paylaşılacak bişeyse burayada paylaşırım. bana özel bir durum olduğu için direk sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 FromTheHell said: mikrosoft reröre diye topik aç, penth seni bulur. ashdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 başım dönüyor ya yatıcam şimdi. yardım edecek friend özel mesak atsın yarın bakarım ben, yemekte yiyim gece gece yemek yicez noluyo böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hocam ciddiye alarak konuşuyorum. yardım edecekseniz bir bilginiz varsa, tecrübeliseniz özel mesajla iletişime geçin bana, e-posta adresiniz falan varsa onuda verin orada daha rahat olur. bittus eğer yardım edeceksen e-postanı at özel mesajla ben seni yarın bulurum şimdi uyku moduna girecem, tabi ilk tıkın modu olacak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 layörü[email protected], yolla sorunu halledelim işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 hastaneden bi cikayim da, mailimi atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 eklemeyin cevap vermeyin arkadaşlar forumda sorsun sorusunu, utancının üzerine gitmeli yenmeli asosyal zaaflarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 saharbilmemne haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ya ben de merak ettim. Cok mu kisisel bir sey? Bilgisayar okuyup amerikaya gitmeyi dusunen falan diger insanlar da faydalanmis olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 CS okuyup ordunun bilgisayarlarına girip kendi askerliğini yapmış gibi gösterebilmekle ilgili soru soracakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 :D :D ya kişisel dediğim ben bilgi alacam azcık. sonuç çıkarsa buraya koyarım ama diğer insanalrla benim durumum farklı. buraya yazdınmı ben nerden bilem kimin fake kimin insan olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar